Acțiunea continuă la LCS cu cea de a 2a zi la Super Week. Urmează o recapitulare a ce s-a întâmplat.

Cloud9 VS Golden Guardians

Primul meci al zilei a prelungit problemele întâmpinate de cei de la C9 în legătură cu vizele, forțând din nou astfel o înlocuire a bot lane-ului cu cei din Academy League. Din păcate pentru C9, bot lane-ul mai slab s-au chinuit in early game și au oferit first blood-ul celor de la GG în minutul 4, împreuna cu primul Drake al meciului. Cei de la GG s-au folosit de avantajul lor si de primul Herald capturat pentru a distruge turreta de pe bot lane a C9-ului, având astfel un avantaj de 2k gold la minutul 13. La cel de al doilea Herald, la minutul 15, am văzut primul team-fight cu un rezultat de 2-1 pentru GG, capturând din nou Herald-ul. C9 s-au chinuit sa controleze părți ale hărții, rezultând în prinderea lui k1ng în jungle, oferind primul Baron celor de la GG fără ca aceștia sa sufere pierderi.

Un gank pe bot lane de la C9 a întârziat ajungerea lor la cel de al doilea Baron. Din păcate pentru C9, diferența de gold a fost prea mare (7.5k), iar GG au încheiat meciul cu un scor final de 7-3.

Dignitas VS Team Liquid

La minutul 7, CoreJJ a asigurat fist blood-ul pentru TL pe top lane, dar Dignitas a întors repede situația cu un trade 1-1. Atenția celor de la TL a fost majoritară pe top lane, unde din nou, Gamsu a fost atacat sub turreta lui, asigurând un avantaj celor de la TL de 700 gold, dând la schimb primii 2 Drake pentru echipa Dignitas. O alta bătălie pe bot lane a fost asigurată de TL după ce s-au folosit de Herald să încaseze încă 3 kill-uri, crescând avantajul la 4k gold la 14 minute. La minutul 22, Team Liquid a capturat primul Baron după ce Bjergsen a avut un play bun pe top lane. Lucrul acesta a crescut avantajul în favoarea Team Liquid la 10k, făcând un ultim push cu ajutorul buff-ului de la Baron și câștigând meciul cu un scor final de 12-2.

Evil Geniuses VS 100 Thieves

La minutul 3, după ce Jojo a încercat un dive, Abbedagge a încasat fist blood-ul pentru echipa 100T. A urmat un 3v3 lângă Drake, unde EG a făcut primul kill cand Danny a fost rapid pe rotație. EG au capturat astfel primul Herald și primul Drake. La minutul 20, avantajul lui EG s-a extins la 2k, după ce aceștia au capturat cel de al doilea Herald si au distrus turreta de pe mid lane. Lipsa de control asupra jungle-ului propriu din partea 100T, le-a oferit celor de la EG primul Baron. O încercare eșuată de a-i prinde pe nepregătite pe cei de la EG, i-a costat pe de la 100T 4 membrii.

Diferența mare de gold nu le-a permis celor de la 100T să își protejeze baza, iar un ace din partea celor de la EG le-a asigurat meciul cu un scor final de 17-10.

TSM VS Counter Logic Gaming

First blood-ul a fost asigurat de cei de la TSM cu un play agresiv la minutul 3, rezultând într-un trade 1-1. Un minut mai târziu, supportul ambelor echipe au traversat harta la Scuttle-ul de pe top side, unde o mică bătălie a rezultat in victoria celor de la CLG, oferindu-le astfel un avantaj de 1k gold. Primul Drake a fost capturat tarziu, la minutul 12 de către CLG, cu un avantaj de 2k. TSM s-a folosit de Heraldul capturat pentru a distruge turreta de pe mid care încă mai avea plate-uri, întorcând astfel avantajul în favoarea lor cu 300g. La minutul 15, TSM a capturat al doilea Herald dar au pierdut un 4v4 fără a încasa nici un kill pe cei de la CLG.

La minutul 20, CLG și-au forțat norocul pe mid lane, pierzând doi membrii. Cu toate acestea, folosindu-se de teleport-uri, cei de la CLG au reușit să combată capturarea Baronului, luând astfel buff-ul și un trade de 2-1. În jurul minutului 30, CLG au capturat cel de al doilea Baron împreuna cu alte doua kill-uri, crescând astfel avantajul lor la 7.5k gold. După asta, TSM nu a mai putut face față celor de la CLG, iar meciul s-a încheiat cu scorul 19-11 pentru cei de la CLG.

Immortals VS Flyquest

Ultimul meci al zilei a fost întârziat din cauza unor probleme tehnice. Cu toate astea, alegerile de campioni si ban-urile au rămas aceleași.

Începutul meciului a fost plin de acțiune, dar din păcate nu a dat roade pentru nici o echipă. Primul Herald a fost capturat de către Immortals împreuna cu câștigul unui 5v4, cu Kenvi asigurând first blood-ul. În primele 15 minute diferența de gold a fost nulă, fără ca nici o turretă să cadă. La 20 de minute, o bătălie a fost sfârșită într-un trade de 1-1. Cu toate acestea, cei de la Immortals aveau avantajul a 2 dragoni capturați la începutul meciului. Lupta pentru cel de al treilea Drake a fost una palpitantă, cu Immortals luând cel de al treilea Drake pentru echipa lor, dar dând la schimb un triple kill și buff-ul de Baron. Avantajul era în favoarea celor de la Flyquest, cu 6k la minutul 26.

Minutul 30 a fost începutul unei bătălii pentru cel de al doilea Baron, unde Flyquest a reușit sa doboare un inamic. Un teleport din partea lui Revenge a însemnat că Immortals au luat la schimb 3 kill-uri și au capturat ei Baronul. Urmează ca Immortals să încaseze un ace împotriva celor de la Flyquest fără a pierde nici un membru. Acest lucru a fost destul pentru Immortals sa încheie meciul cu un scor de 8-5.

International LOLLeague of Legends

ZIUA 1 din LCS Super Week 2022

LCS Summer Split 2022 începe in forță urmate de schimbările făcute de Riot Games în patch-ul 12.11 asupra durabilității. După cum se poate observa...
International LOLLeague of Legends

ZIUA 3 din LCS Super Week 2022

Prima saptamană din League Champion Series a luat sfârșit, iar acest articol face un mic rezumat la ce s-a intâmplat intre marile echipe ale...