Despre

101HP

101hp este o agenție digitală de presă care acoperă cele mai populare jocuri și competiții de Esports din România sau în care sunt angrenați jucători români.

“The 1.01 of Romanian Esports”

Ne asumăm misiunea de a-ți aduce principalele știri care implică jucătorii români, echipele acestora și performanțele lor din competiții de nivel național și internațional. Fie că vorbim despre analize, pronosticuri sau pur și simplu detalii din viața sportivă și cea extrasportivă a celor mai buni gameri din România, la 101hp ne propunem să oferim conținut detaliat, rezonabil și imparțial.

“101hp – Viața de dincolo de joc”

Având în minte faptul că toți profesioniștii au fost amatori la un moment dat, dar și realitatea că sporturile preferate ale viitorului sunt jucate cu mouse și tastatură sau controller, conținutul nostru nu va aborda doar latura de Esports, ci și curiozități despre CS:GO, LoL, FIFA și alte jocuri populare în țara noastră.
Pe 101hp vei găsi detalii despre cele mai noi updateuri, discuții despre cum impactează acestea gameplay-ul, precum și interviuri sau opinii ale unor oameni pasionați de fenomenul jocurilor video.

“Fii 1 din 101”

Indiferent de vârstă sau proveniență, jocurile video ne aduc împreună reușind un lucru excepțional. Înainte de startul primei runde sau a meciului suntem cu toții egali. Astfel, la 101hp ne facem un scop din a fi un loc de întâlnire în afara jocului pentru întreaga comunitate de gaming din România și nu vom face niciodată excepție de la valori precum respectul și corectitudinea față de cititorii și colaboratorii noștri.

Te invităm să interacționezi cu noi și pe social media:

Instagram

101hp.ro

Facebook

101hp.ro