După ce pe parcursul offseason-ului viitorul lui YamatoCannon în Esports era incert, a fost anunțată revenirea lui la echipa căreia i-a fost antrenor din luna mai 2020 până în luna octombrie a aceluiași an. Surprinzător a fost faptul că acesta a revenit la Livv Sandbox în calitate de content creator.

Un nou început pentru Yamato

Acest anunț a marcat o pauză pe termen nedeterminat pentru Yamato, fiind primul an din 2015 în care nu antrenează nicio echipă. Debutul său în calitate de coach a avut loc alături de MeetYourMakers, unde a stat timp de trei luni, însă, înainte să fie antrenor, acesta a jucat pe poziția de top pentru echipe precum Lemondogs, Tt Dragons, 4Kings și DragonBorns.

YamatoCannon și Fnatic și-au încetat contractul în urmă cu câteva luni când organizația a ales să facă niște schimbări pentru echipa din League of Legends European Championship, alegând să îl promoveze pe Crusher din academie în echipa principală. Această decizie a împărțit fanii echipei în două tabere, una dintre ele bucurându-se că Fnatic are parte de un start fresh datorită schimbărilor care au avut loc pe parcursul offseason-ului, iar cealaltă dorindu-și să i se ofere lui Yamato încă o șansă pentru a dovedi că poate face ca Fnatic să fie o echipă de succes pe scena internațională.

Trecutul acestuia în coaching

Așa cum am menționat anterior, Yamato a fost coach-ul echipei din LCK, SANDBOX Gaming care de atunci a avut parte de un rebranding. Aceasta a fost prima echipă din Korea pe care a antrenat-o, însă lucrurile nu s-au petrecut așa cum și-ar fi dorit, iar echipa nu a reușit să se califice la Worlds în anul respectiv. După un final de sezon dezamăgitor, Yamato a părăsit organizația, alegând să se întoarcă în Europa și să semneze cu Fnatic alături de care a petrecut 2 ani.

Echipa a reușit să se califice la Campionatul Mondial de două ori împreună cu YamatoCannon, însă în niciun an nu a reușit să iasă din grupe din cauza faptului că playerii nu reușeau să se coordoneze și să lucreze în echipă.

Unde va putea fi urmărit Yamato de acum încolo

Va rămâne de văzut ce îi va aduce viitorul lui YamatoCannon, însă, până atunci, parcursul acestuia poate fi urmărit atât pe Twitter, cât și pe Twitch, unde va face co-stream meciurilor din LCK.

autor: Diana E.

Sursa banner – DotEsports

International LOLLeague of Legends

Prima săptămână din LPL și LCK

Considerate cele mai puternice campionate de League Of Legends, LPL și LCK ne-au oferit o săptămână plină de meciuri interesante. Astfel,...