GamerLegion nu renunță la jucătorii români și iată că îi aduce un înlocuitor lui iM. Volt, cel care a impresionat, de asemenea, la Major-ul din Paris a fost anunțat oficial zilele acestea, împreună cu neaLaN, astfel completându-se locurile lăsate libere de plecările lui iM (Na’Vi) și siuhy (MOUZ).

PERFORMANȚE BUNE ALĂTURI DE INTO THE BREACH

Volt s-a alăturat celor de la Into The Breach la începutul lunii februarie 2023 fiind preluat de la academia Fnatic, unde a și prins câteva partide alături de regali.

De atunci și până pe 5 iulie, data la care a părăsit organizația britanică, a înregistrat 138 de hărți jucate și un onorabil rating de 1.06 pe HLTV, mai ales din prisma faptului că nu evoluează în poziții care să îl avantajeze neapărat ca jucător, fiind mai mult support și ancoră, ca rol.

Statisticile lui volt din perioada Into The Breach (sursa: hltv.org)

Jucătorul român a prestat într-un mod foarte bun și a reușit în ultimele luni calificarea la Major, inclusiv înaintarea către Champions Stage (top 8), cedând acolo într-un duel aprins cu Vitality.

Înafară de această realizare cu adevărat impresionantă, având în vedere rosterul afișat, volt a mai reușit alături de colegii săi și locul 1 la ESL Premiership Spring 2023. Prin clasarea astfel, echipa a obținut un spot și în Closed Qualifier-ul pentru ESL Pro League.

De menționat că volt s-a plasat pe locul 3 în topul celor mai buni jucători în acest turneu.

(sursa: hltv.org)

În rest, băieții conduși de Thomas au mai reușit să încheie printre ultimele 8 echipe și alte competiții, însă nimic foarte notabil.

NOU ÎNCEPUT ALĂTURI DE GAMERLEGION

Transferul lui volt la GamerLegion devenise o inevitabilitate, mai ales odată ce a fost anunțată oficial plecarea acestuia de la Into The Breach. Zvonurile apăruseră dinainte chiar și in-game era clar o înlocuire foarte solidă pentru conaționalul său, iM, despre care știm că a semnat cu Na’Vi.

Anunțul oficial efectiv al organizației germane a venit, totuși, destul de târziu față de așteptări, la aproape 3 săptămâni de la apariția zvonurilor și l-a inclus în discuție și pe neaLaN, astfel completându-se echipa.

Noul lineup al GamerLegion arată în felul următor: acoR, Keoz, isak, volt și neaLaN. Liderul formației va fi probabil neaLaN și cei care vor lua atribuțiile de „star players” vor fi, din surse, Keoz, acoR și volt.

CE URMEAZĂ?

Primul eveniment la care cei de la GamerLegion vor participa în noua combinație de jucători va fi IEM Cologne, programat să înceapă pe 29 iulie, după faza de Play-In, în urma căreia se va afla și adversara lui volt & comp.

La Cologne, printre echipele participante în Main Event se enumeră Na’Vi, FaZe, G2, Vitality și Heroic. Nu este exclus un duel între iM și volt dacă cele două echipe (Na’Vi și GamerLegion) vor trece în Play-Off, dar este și mai probabil ca OG, echipa lui regali să întâlnească una dintre cele două dacă va avansa din Play-In.

(sursa: ESL)

Mai departe, GamerLegion sunt și pe lista cu echipele participante la Gamers8, turneul LAN care va fi organizat în Arabia Saudita și va include, din nou, tabere precum Na’Vi, Heroic, G2, Vitality, FaZe, dar și Falcons, noua echipă a lui lauNX, crescând din nou șansele unui duel între doi jucători români.

Pentru sezonul de toamnă mai sunt pe listă și ESL Pro League, dar și Elisa Masters Espoo, tot competiții de tier 1.

Noi le urăm mult succes, atât lui volt, cât și noilor coechipieri, pentru că așa cum știm, o echipă funcționează ca un întreg și e nevoie ca fiecare jucător să facă o figură bună ca rezultatele să apară.

 

autor: Alexandru Bănescu

International LOLLeague of Legends

Revenirea în top a echipei Fnatic

League of Legends European Championship revine în această seară cu group stage-ul după o pauză bine meritată de o săptămână. Două dintre persoanele care...