League of Legends European Championship revine în această seară cu group stage-ul după o pauză bine meritată de o săptămână. Două dintre persoanele care se alătură grupului de analiști din acest weekend sunt Rekkles și TroubleInc, iar Laure revine ca intervievator, după ce a făcut parte din staff-ul LCK în ultimele săptămâni.

Cum s-a descurcat Fnatic în acest an?

Deși roster-ul organizației părea unul promițător în timpul off-season-ului, fiind format din Wunder, Razork, Humanoid, Rekkles și Rhuckz, Fnatic a terminat split-ul de iarnă pe locul 9, cu scorul de două victorii și 7 înfrângeri. Din păcate pentru echipă, combinația de jucători nu a fost una potrivită, stilul de joc adoptat de-a lungul split-ului fiind unul extrem de haotic, mai departe urmând ca Wunder și Rhuckz să fie înlocuiți de Oscarinin și Advienne.

În ceea ce privește Spring Split-ul, Fnatic a reușit să se califice în group stage, însă pe un loc mediocru, fiind întrecută de echipe precum BDS, Astralis, G2 Esports și Team Vitality. Deși roster-ul părea unul mult mai puternic decât cel din split-ul de iarnă, Fnatic a fost eliminată înainte de etapa de playoffs.

Summer Split – un split impresionant pentru Fnatic

Roster-ul echipei a suferit modificări și în acest split, astfel că, după ce Rekkles a anunțat trecerea sa pe poziția de support, organizația a fost nevoită să caute înlocuitor în poziția de adc, dar și un support cu experiență care să se potrivească cu roster-ul. Astfel, noul botlane este format din Oh “Noah” Hyeon-taek și Adrian “Trymbi” Trybus.

Fnatic a reușit să surprindă încă din Week 1, câștigând două din trei meciuri împotriva echipelor Astralis și Excel. În continuare, de-a lungul sezonului regulat, a reușit să învingă organizații puternice precum KOI, MAD Lions și Team BDS, terminând astfel pe locul 2 cu scorul de 7W2L.

Echipa care s-a clasat pe locul 1 este G2 Esports, amintindu-ne de perioada în care cele două organizații dominau scena de League of Legends din Europa și erau constat pe primele poziții din LEC.

Ce meciuri se vor desfășura weekend-ul acesta?

Astăzi vom avea parte de meciurile grupei B, astfel că MAD Lions vs Excel Esports se va desfășura de la 19:00, iar meciul dintre SK Gaming și Fnatic va avea loc în jurul orei 21:00.

Mâine seară se vor juca următoarele meciuri: Team BDS vs Team Heretics; KOI vs G2 Esports.

Sursă banner – Fnatic

autor: Diana E.

CS2International CS2National CS2

Volt se alătură GamerLegion!

GamerLegion nu renunță la jucătorii români și iată că îi aduce un înlocuitor lui iM. Volt, cel care a impresionat, de asemenea, la Major-ul...