Cei mai titrați jucători care au un card Icon sau Heroes au sansa de a primi carduri speciale. Doar cardurile Icons și Heroes sunt prezente în această promoție. Aceste carduri sunt o versiune mai bună decât oricare versiune precendentă, unele carduri primind upgrade nu doar la statistici, ci și la Skill Moves sau Weak Foot.

Promoția durează 2 săptămâni, adică 2 echipe, una care este deja disponibilă în joc și următoarea va fi disponibilă vineri, pe 14 aprilie. Promoția nu va dispune de mini-release, după cum menționează cei de la EA Sports pe site-ul official.

Unele carduri au primit 2 versiuni, o versiune mai slabă și una nemaipomenit de îmbunătățită, versiunea Junior având un simbol “V” deasupra rating-ului overall.

Cardurile care au primit un card Junior până acum sunt Philipp Lahm, Alessandro Del Pieroși Fernando Torres.

Trophy Titans – Team 1

Prima echipă care a apărut vineri, 7 aprilie, este reprezentată de 13 carduri Icons și 4 Heroes în pachete.

Lista completă:

Icons

 • Zinedine Zidane – acesta a primit doar un +1 la OVR față de versiunea sa Prime, nu a primit nici un upgrade la Skill Moves sau Weak Foot, deoarece are deja maximum posibil la cardul anterior.
 • Alessandro Del Piero – italianul a primit +3 la OVR și upgrade de la 4 la 5 Skill Moves față de versiunea sa Prime, iar versiunea lui Junior, a primit un +1 la OVR în comparație cu versiunea Baby și downgrade de la 5 la 4 Weak Foot.
 • Fernando Torres – “El Niño” a primit +3 la OVR și upgrade de la 4 la 5 Weak Foot față de versiunea sa Prime și cardul Junior a primit doar un +1 la OVR în comparație cu versiunea sa Baby.
 • Dennis Bergkamp – olandezul a primit un +2 la cardul său disponibil în pachete și upgrade de la 4 la 5 Skill Moves, acesta mai are o versiune la obiective, urmează să fie analizată la secțiunea Obiective (mai jos în articol).
 • Philipp Lahm – fundașul german a primit 2 versiuni, una de 93 și alta de 92, versiunea de 93 a primit un upgrade de +2 la OVR față de cardul său Prime și upgrade de la 3 la 4 Skill Moves, versiunea Junior a primit doar un +1 la OVR și nici un upgrade la Skill Moves sau Weak Foot.
 • Iker Casillas – așa-numitul “San Iker”, sfântul Iker, a primit doar un upgrade de +1 la OVR.
 • Miroslav Klose – vârful de atac german a primit un upgrade +2 la OVR și upgrade de la 3 la 4 Skill Moves, respectiv upgrade de la 4 la 5 Weak Foot.
 • Rio Ferdinand – fundașul englez a primit doar un upgrade de +2 la OVR.
 • Roberto Carlos – brazilianul a primit un +1 la OVR și un upgrade impresionant de la 3 la 5 Skill Moves, respectiv upgrade de la 2 la 3 Weak Foot.
 • Michael Essien – mijlocașul ganez a primit doar un upgrade de +1 la OVR.

Heroes

 • Lúcio – fundașul brazilian a primit doar un +1 la OVR față de versiunea sa World Cup.
 • Yaya Touré – legenda celor de la Manchester City a primit doar un +1 la OVR față de versiunea sa World Cup.
 • Freddie Ljungberg – suedezul a primit doar un +1 la OVR față de versiunea sa World Cup.
 • Landon Donovan – atacantul american a primit doar un +1 la OVR față de versiunea sa World Cup.
Full Squad

Squad Building Challenge

La SBC momentan avem prezenți câțiva jucători și câteva SBC de tip Upgrade.

Jucători

Roy Keane – este unul din jucătorii disponibili la SBC momentan și unicul jucător din promoția Trophy Titans disponibil la SBC. Acest SBC este disponibil încă 13 săptămâni.

Irlandezul a primit un upgrade impresionant, +3 la OVR și upgrade atât la Skill Moves, de la 2 la 3, cât și la Skill Moves, de la 3 la 4.

Odată cu revenirea UEFA Champions League, EA Sports nu a ratat sansa de a adauga câteva SBC-uri legate de această competiție.

Gonçalo Guedes – este unul din cei 2 jucători din promoția RTTF (Road to the Final) prezenți momentan la SBC. Noul transfer al celor de la Benfica a primit un upgrade de la 82 rating la 88 și are sansa de a lua upgrade dacă Benfica reușește să o învingă pe Inter Milano.

Brahim Díaz – este cel de-al doilea jucător din promoția RTTF disponibil la SBC. Spaniolul a primit un upgrade de +3 de la cardul său precedent din promoția Winter Wildcards. La fel ca și Gonçalo Guedes, acesta are posibilitatea de a primi upgrade dacă AC Milan reușește să învingă liderul clasamentului italian, Napoli.

Mesut Özil – după 645 de meciuri jucate, 114 goluri și 222 assist-uri acordate, mijlocașul german și-a anunțat retragerea din fotbal, la 34 de ani. Astfel, EA Sports ia acordat un card special in Ultimate Team de tip End of an Era. Germanul a primit un card de 93+ rating și un downgrade la Weak Foot de la 5 la 4 față de ultimul său card din promoția Winter Wildcards.

Robert Pirès – chiar dacă în 2 săptămâni avem deja Team of the Season, EA Sports a decis să bage la SBC un alt Team of the Year Icon, mijlocașul francez a primit un upgrade de +1 față de versiunea sa Prime și upgrade de la 4 la 5 Skill Moves.

Upgrades și Crafting

Odată cu promoția Trophy Titans, EA Sports nu a ezitat să adauge mult doritele Player Pick-uri și pachetele pentru crafting. Crafting-ul presupune o metodă de reciclare a jucătorilor gold în speranța de a primi un card Trophy Titans.

 • Trophy Crafting Upgrade – SBC are ca recompensă un pachet cu 2 jucători rari de 80+ rating OVR.
  Pentru completarea acestuia avem nevoie de 11 jucători gold și doar unul rar.
 • 81+ Player Pick – acest SBC are ca recompensă un Player Pick 1 din 3 cu jucători gold rari de 81+ rating OVR.
  Pentru completarea acestuia avem nevoie de 10 jucători gold.
 • 82+ Player Pick – acest SBC are ca recompensă un Player Pick 1 din 3 cu jucători gold rari de 82+ rating OVR.
  Pentru completarea acestuia avem nevoie de 11 jucători gold rari.

Loterie

O dată pe săptămână, EA Sports ne prezintă un SBC în care avem sansa să prindem un Icon după completarea unui SBC destul de scump. De obicei prețul unui astfel de SBC este în jurul cifrei de 500.000 de coins.

În această săptămână, avem SBC-ul 90+ Prime, TOTY or FUT Birthday Icon Upgrade, ceea ce înseamnă că dacă completăm acest SBC, primim ca recompensă un pachet cu un Icon garantat de 90+ rating OVR de tip Prime sau din promoțiile TOTY și FUT Birthday.

Obiective

Promoția Trophy Titans ne aduce și câteva obiective destul de captivante.

Dennis Bergkamp – olandezul a primit atât un card disponibil în pachete, cât și unul la obiective, doar că mai slab. Acesta a primit un card de 93 OVR, adică un +2.

Cerințele pentru completarea acestui card sunt prezentate mai jos:

 • PICK THE CORNER – Marchează 5 goluri de tip Finesse cu un olandez în modul de joc în modul de joc Squad Battles la nivelul minim de Semi-Pro (sau Rivals/FUT Champions).
  Recompensă – Un pachet cu 2 jucători gold rari de 81+ OVR.
 • BACK TO BUSINESS – Joacă 5 meciuri în modul de joc în modul de joc Squad Battles la nivelul minim de Semi-Pro (sau Rivals/FUT Champions) cu minim 6 jucători olandezi în echipa de start.
  Recompensă – Dennis Bergkamp versiunea Baby.
 • DUTCH SUCCESS – Joacă 10 meciuri în modul de joc în modul de joc Squad Battles la nivelul minim de Semi-Pro (sau Rivals/FUT Champions) cu minim 6 jucători olandezi, inclusiv Dennis Bergkamp versiunea Baby, în echipa de start.
  Recompensă – Un pachet cu 6 jucători gold de 80+ OVR.
 • VERSATILE MIDFIELDER – Marchează și acordă assist cu Dennis Bergkamp versiunea Baby în 10 de meciuri separate în modul de joc în modul de joc Squad Battles la nivelul minim de Semi-Pro (sau Rivals/FUT Champions).
  Recompensă – Un pachet cu un jucător gold de 84+ OVR.
 • ORANJE – Câștigă 15 meciuri în modul de joc în modul de joc Squad Battles la nivelul minim de Semi-Pro (sau Rivals/FUT Champions) cu minim 6 jucători olandezi, inclusiv Dennis Bergkamp versiunea Baby, în echipa de start.
  Recompensă – Dennis Bergkamp versiunea Prime.
 • BY THE DOZEN – Joacă 12 meciuri în modul de joc în modul de joc Squad Battles la nivelul minim de Semi-Pro (sau Rivals/FUT Champions) cu minim 6 jucători olandezi, inclusiv Dennis Bergkamp versiunea Prime, în echipa de start.
  Recompensă – Un pachet cu 3 jucători gold de 83+ OVR.
 • SUPERB TECHNIQUE – Marchează și acordă assist cu Dennis Bergkamp versiunea Prime în 20 de meciuri separate în modul de joc în modul de joc Squad Battles la nivelul minim de Semi-Pro (sau Rivals/FUT Champions).
  Recompensă – Un pachet cu 2 jucători gold de 84+ OVR.

THE ICEMAN – Câștigă 15 meciuri în modul de joc în modul de joc Squad Battles la nivelul minim de Semi-Pro (sau Rivals/FUT Champions) cu minim 6 jucători olandezi, inclusiv Dennis Bergkamp versiunea Prime, în echipa de start.
Recompensă – Un pachet cu 11 jucători gold de 81+ OVR.

Un alt obiectiv nemaipomenit este Trophy Crafting Upgrade Completionist, trebuie să completezi SBC-ul Trophy Crafting de 100 pentru a primi o recompensă pe măsură la final, dar și pe parcurs.

 • 10 completări – Pachet cu 2 jucători 83+ OVR.
 • 20 completări – Pachet cu 3 jucători 83+ OVR.
 • 30 completări – Cardul lui Luis Hernández versiunea Baby.
 • 40 completări – Pachet cu 2 jucători 84+ OVR.
 • 50 completări – Cardul lui Andriy Shevchenko versiunea Baby.
 • 60 completări – Pachet cu 11 jucători 81+ OVR.
 • 70 completări – Cardul lui Michael Ballack versiunea Baby.
 • 80 completări – Pachet cu 2 jucători 84+ OVR.
 • 90 completări – Cardul lui John Barnes versiunea Mid.
 • 100 completări – Pachet cu 5 jucători 84+ OVR.

La final, pentru completarea tuturor obiectivelor, recompensa este un pachet cu 7 jucători 84+ OVR.

Leaks

În acest moment există informații despre următoarele leak-uri.

După spusele celor de la FIFA Trading Romania, urmează să avem parte la SBC de așa-numitul Capita, Carlos Alberto versiunea Prime.

Iar după cum ne comunică Fut Scoreboard, urmează să avem parte de Patrick Vieira Trophy Titans, acesta ar putea fi printre jucătorii din echipa numărul 2 disponibilă de pe data de 14 aprilie.

autor: Bogdan G.