Vineri, 2 iunie, EA Sports ne-a prezentat echipa TOTS Serie A, iar duminică, 4 iunie, Liga NOS, aceste echipe fiind disponibile o săptămână.

TOTS Serie A

Jucătorii disponibili în pachete ai echipei TOTS Serie A:

 • Victor Osimhen – nigerianul a reușit cel mai bun sezon al său, acesta a reușit să marcheze 31 de goluri în toate competițiile, dintre care 26 în campionatul Italiei, acesta devenind cel mai bun marcator din acest sezon; pe lângă 31 de goluri, acesta a mai reușit și 5 pase decisive, toate acestea în 39 de meciuri jucate în toate competițiile, astfel atacantul celor de la Napoli a primit un card TOTS fenomenal cu un upgrade de la 3 la 4 stele Skill Moves și de la 4 la 5 stele Weak Foot.
 • Rafael Leão – portughezul a jucat un rol nespus de important în formația celor de la AC Milan, acesta reușind 16 goluri și 15 pase decisive în cele 48 de meciuri jucate.
 • Khvicha Kvaratskhelia – numit și Kvaradona, georgianul de doar 22 de ani a reușit să impresioneze nu doar Italia, ci întregul glob pământesc, acesta marcând în primul său sezon la Napoli 14 goluri și oferind 17 pase decisive în 43 de meciuri în toate competițiile; astfel, el a reușit să primească un card TOTS uimitor cu un upgrade de la 4 la 5 stele Skill Moves.
 • Lautaro Martínez – al doilea cel mai bun marcator din Serie A în acest sezon și jucătorul cheie al celor de la Inter Milan, a reușit să marcheze 28 de goluri și 11 assist-uri în 56 de meciuri jucate în toate competițiile.
 • Paulo Dybala – după o primire călduroasă, atacantul argentinian nu și-a dezamăgit fanii, acesta a avut un sezon bun, cu 18 goluri și 8 pase decisive în cele 38 de meciuri jucate în toate competițiile, astfel el a primit un card TOTS cu un upgrade de la 3 la 4 stele Weak Foot.
 • Nicolò Barella – mijlocașul italian ca de obicei a jucat un rol împortant pentru cei de la Inter Milan, reușind să fie prezent în 51 de meciuri, unde a marcat 9 goluri și 10 pase decisive, acesta a reușit să primească un card TOTS cu un upgrade de la 3 la 4 stele Skill Moves și de la 3 la 4 stele Weak Foot.
 • Theo Hernández – cel mai bun fundaș stângă de câteva sezoane este naționalul francez, în acest sezon acesta a reușit să marcheze 4 goluri și 5 pase decisive în cele 45 de meciuri jucate în toate competițiile.
 • Adrien Rabiot – mijlocașul celor de la Juventus a reușit să marcheze 11 goluri și 6 assist-uri în cele 48 de meciuri jucate în toate competițiile, francezul primind un card TOTS cu un upgrade de la 3 la 4 stele Skill Moves.
 • Chris Smalling – unul dintre cei mai buni fundași din Serie A este englezul de la AS Roma, acesta a reușit să marcheze 3 goluri și să ofere o pasă decisivă în cele 47 de meciuri jucate în acest sezon.
 • Gleison Bremer – fundașul celor de la Juventus a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei pe tot parcursul sezonului, acesta marcând 5 goluri și oferind o pasă decisivă în cele 43 de meciuri jucate în acest sezon.
 • Wojciech Szczesny – polonezul a fost declarat cel mai bun portar din Serie A în acest sezon, acesta a jucat 40 de meciuri dintre care 19 fără nici un gol.
 • Giovanni Di Lorenzo – căpitanul campioanei Italiei a marcat 5 goluri și 6 assist-uri în cele 47 de meciuri jucate în toate competițiile.
 • Sandro Tonali – mijlocașul celor de la AC Milan a avut un sezon decent, acesta a reușit să marcheze 2 goluri și 10 pase decisive în cele 48 de meciuri jucate în toate competițiile, astfel acesta a primit un card TOTS cu un upgrade de la 3 la 4 stele Skill Moves.
 • Gabriel Strefezza – chiar dacă echipa sa, Lecce, a fost la un pas de Serie B, acesta a reușit să primească un card TOTS, atacantul a marcat 9 goluri și a oferit 4 assist-uri în cele 36 de meciuri jucate, pe lângă toate acestea, brazilianul a primit un upgrade de la 3 la 4 stele Skill Moves și un upgrade de la 3 la 4 stele Weak Foot.

TOTS Moments:

TOTS Moments sunt cardurile jucătorilor care nu au avut un sezon consistent, dar și-au ajutat echipa în anumite momente.

 • Ángel Di María – argentianul la ai săi 35 de ani a reușit 40 de meciuri în acest sezon, acesta a marcat 8 goluri și 7 pase decisive, cel mai bun moment al sezonului a fost hat-trick-ul în poarta celor de la Nantes în Play-Off-ul UEFA Europa League.
 • Fikayo Tomori – fundașul englez al celor de la AC Milan a reușit 1 gol și o pasă decisivă în acest sezon, unul dintre golurile marcate a fost în poarta celor de la Juventus în etapa 9 al campionatului Italiei.
 • Juan Cuadrado – după ce a fost schimbat de la fundaș dreapta la mijlocaș dreapta, columbianul a reușit să primească un card TOTS Moments, acesta a marcat în acest sezon 2 goluri și 4 assist-uri în 47 de meciuri în toate competițiile.
Echipa sezonului în Serie A

TOTS Liga NOS

În această echipă sunt incluși jucătorii care au avut un sezon nemaipomenit în campionatul Portugaliei. Mai jos sunt reprezentați jucătorii disponibili în pachete:

 • Pedro Gonçalves – cel mai bun jucător al echipei TOTS Liga NOS este atacantul portughez al celor de la Sporting, acesta a reușit un sezon impresionant, marcând 20 de goluri și oferind 15 pase decisive în cele 51 de meciuri jucate în toate competițiile, astfel acesta a primit un card TOTS cu un upgrade de la 4 la 5 stele Skill Moves.
 • Mehdi Taremi – iranianul este cel mai bun marcator al acestui sezon în liga Portugaliei, acesta reușind 31 de goluri și 14 pase decisive dintre care 22 în Liga Portugal, de-a dreptul un sezon uimitor.
 • Alejandro Grimaldo – pentru al patrulea an la rând, spaniolul este cel mai bun fundaș stânga din Liga NOS, în acest sezon acesta a reușit 8 goluri și tocmai 16 pase decisive în 54 de meciuri jucate, astfel acesta a primit un card TOTS pe măsură cu un upgrade de la 3 la 4 stele Skill Moves și un upgrade de la 2 la 4 stele Weak Foot.
 • João Mário – mijlocașul celor de la Benfica a reușit 23 de goluri și 15 pase decisive în cele 51 de meciuri jucate în toate competițiile, acesta primind un card TOTS cu un upgrade de la 3 la 4 stele Skill Moves.
 • Nicolás Otamendi – după ce a devenit campion mondial cu Argentina, fundașul celor de la Benfica a reușit și un sezon de succes cu echipa sa, a devenit și campionul Portugaliei, acesta a fost prezent în 46 de meciuri în acest sezon unde a reușit 2 goluri și o pasă decisivă, astfel acesta a primit un card TOTS cu un upgrade de la 3 la 4 stele Weak Foot.
 • Gonçalo Ramos – atacantul portughez a marcat 27 de goluri și 12 pase decisive în toate competițiile în acest sezon, astfel el a primit un card TOTS cu un upgrade de la 4 la 5 stele Skill Moves.
 • Diogo Costa – cel mai bun portar din Liga NOS a fost declarat portughezul de la Porto, acesta a jucat 41 de meciuri și a reușit în 21 de meciuri să nu primească niciun gol.
Selecția Ligii NOS

Squad Building Challenges

Pe parcursul promoției TOTS Serie A și Liga NOS am avut parte de câteva carduri la Squad Building Challenges.

Romelu Lukaku – atacantul Belgian al celor de la Inter Milan a avut un sezon mai puțin impresionant din cauza accidentărilor, dar totuși a reușit să se impună, marcând 14 goluri și oferind 7 pase decisive în cele 36 de meciuri jucate în toate competițiile; cel mai bun meci a fost împotriva celor de la Empoli în etapa 31, unde el a reușit să marcheze 2 goluri și să ofere o pasă decisivă, astfel el a primit un card TOTS Moments la SBC cu un upgrade de la 3 la 4 stele Skill Moves.

Héctor Bellerín – fundașul spaniol a reușit să marcheze doar un gol în poarta celor de la Estoril Praia, chiar dacă a fost prezent în 20 de meciuri în acest sezon; chiar și așa, EA Sports a decis că el este alesul pentru TOTS Moments la SBC.

Obiective

SERIE A TOTS: ARMAND LAURIENTÉ

Armand Laurienté – francezul a reușit 7 goluri și 6 pase decisive în cele 28 de meciuri jucate pentru Sassuolo și un gol plus o pasă decisivă în cele 3 meciuri jucate pentru FC Lorient, astfel acesta a primit un card TOTS la Obiective cu un upgrade de la 4 la 5 stele Skill Moves.

Cerințele pentru completarea acestui obiectiv sunt:

 • NUMBER SEVEN – Marchează 7 goluri cu un jucător din Serie A în modul de joc Squad Battles la nivelul minim de Semi-Pro (sau Rilvals/ FUT Champions).
  Recompensă: Un pachet Gold și 1250 XP.
 • ITALIAN DELIVERY – Oferă un assist în 3 meciuri în modul de joc Squad Battles la nivelul minim de Semi-Pro (sau Rilvals/ FUT Champions) cu minim 6 jucători italieni în echipa de start.
  Recompensă: Un pachet Prime Mixed Players Pack.
 • FINESSE FEELING – Marchează 5 goluri „Finesse” cu un italian în modul de joc Squad Battles la nivelul minim de Semi-Pro (sau Rilvals/ FUT Champions).
  Recompensă: Un pachet Small Prime Gold Players Pack.
 • SERIE A WINS – Câștigă 8 meciuri în modul de joc Squad Battles la nivelul minim de Semi-Pro (sau Rilvals/ FUT Champions) folosind minim 3 jucători din Serie A în echipa de start.
  Recompensă: Un pachet Premium Gold Pack.

Serie A Cup

Pentru completarea a 5 obiective simple, primim un pachet cu un TOTS din Serie A garantat.

Cerințele pentru completarea acestui obiectiv sunt:

 • Play 5 [XP] – Joacă 5 meciuri în modul de joc Live FUT Friendly: TOTS One League Cup folosind echipa întreagă din Serie A.
  Recompensă: 1250 XP.
 • Win 1 – Câștigă un meci în modul de joc Live FUT Friendly: TOTS One League Cup folosind echipa întreagă din Serie A.
  Recompensă: Un pachet cu un TOTS în arendă.
 • Win 4 – Câștigă 4 meciuri în modul de joc Live FUT Friendly: TOTS One League Cup folosind echipa întreagă din Serie A.
  Recompensă: Un pachet cu 5 jucători 84+ rating OVR.
 • Win 6 – Câștigă 6 meciuri în modul de joc Live FUT Friendly: TOTS One League Cup folosind echipa întreagă din Serie A.
  Recompensă: Un pachet cu 3 jucători 85+ rating OVR.
 • Win 8 – Câștigă 8 meciuri în modul de joc Live FUT Friendly: TOTS One League Cup folosind echipa întreagă din Serie A.
  Recompensă: Un pachet cu 10 jucători 83+ rating OVR.

LIGA PORTUGAL TOTS: OTAVIO

Otávio – portughezul a reușit un sezon decent pentru cei de la Porto, acesta a reușit să marcheze 6 goluri și 13 pase decisive în cele 43 de meciuri jucate în toate competițiile, astfel acesta a primit un card TOTS cu un upgrade de la 3 la 4 stele Weak Foot.

Cerințele pentru completarea acestui obiectiv sunt:

 • SUPER GOALS – Marchează 5 goluri cu un jucător portughez în modul de joc Squad Battles la nivelul minim de Semi-Pro (sau Rilvals/ FUT Champions).
  Recompensă: Un pachet Gold.
 • FIVE ASSISTS – Oferă 5 pase decisive cu un jucător din Liga Portugal în modul de joc Squad Battles la nivelul minim de Semi-Pro (sau Rilvals/ FUT Champions).
  Recompensă: Un pachet Premium Gold Pack.
 • PORTUGUESE DOUBLE – Marchează și oferă un assist cu un portughez în 3 meciuri separate în modul de joc Squad Battles la nivelul minim de Semi-Pro (sau Rilvals/ FUT Champions).
  Recompensă: Un pachet Premium Mixed Players Pack.
 • LIGA PORTUGAL STARTER – Câștigă 7 meciuri în modul de joc Squad Battles la nivelul minim de Semi-Pro (sau Rilvals/ FUT Champions) folosind minim 1 jucător din Liga Portugal în echipa de start.
  Recompensă: Un pachet Small Prime Gold Players Pack.

autor: Bogdan G.