Care sunt jucătorii care au avut un rol important în calificarea la Cupa Mondială?

Cardurile din acest promo sunt cardurile jucătorilor care au jucat un rol important, dacă nu cel mai important în calificarea la Campionatul Mondial din Qatar 2022.

FIFA World Cup Icons - ce rating vor avea?

Până acum, cardurile Icons aveau 3 versiuni, versiunea Base, sau cum îi mai spun fanii FIFA, Baby Version, versiunea Mid și versiunea Prime care apare în pachete mai aproape de finalul ediției. În acest an, datorită Campionatului Mondial, avem parte de o versiune adițională.

La fel ca Heroes, cardurile World Cup Icons vor fi disponibile în pachete în locul celor Base și Mid. Doar unele carduri World Cup Icons vor fi disponibile la SBC sau Obiective.

În general, cardurile respective vor fi între versiunile Mid și Prime, dar anumite atribute precum Skill Moves sau Weak Foot pot fi chiar mai bune decât la versiunile Prime.

Vineri, 25 Noiembrie s-a lansat prima echipă de World Cup Icons alături de Zidane, Ronaldo Nazario, Cruyff și ceilalți de mai jos.

Vă reamintim că World Cup Icon Vieira și Cafu pot fi deținuți doar de către cei care au strâns token-urile necesare la World Cup Swaps.

Black Friday – Ce presupune această promoție în FIFA 23?

De obicei, când e vorba de Black Friday, în FIFA avem parte de o echipă din cele mai bune carduri Team of the Week de la începutul ediției. Anul acesta nu este o excepție, în echipa Best of TOTW avem jucători ca: De Bruyne (92 Overall), Salah (92), Neymar (90) și așa mai departe.

Odată cu cea mai bună echipă TOTW, pe parcursul a 2 zile avem parte de Flash SBC-uri în schimbul cărora userii primesc anumite pachete promoționale, având un termen limitat, de obicei câteva ore.

Teaser oficial pentru campania Road to World Cup:

autor: Bogdan G.