Jucătorul celor de la AllStars își pune punct carierei profesioniste de Counter Strike Global Offensive, într-un anunț făcut în primele zile ale noului an.

Încă o decizie neașteptată

Pentru fanii români continuă seria surprizelor din pauza competițională. După anunțurile asupra schimbărilor făcute de KTRL, OneTap și Nexus, care au luat pe nepregătite întreaga scenă, se trece la surprize individuale din partea jucătorilor, se pare.

RENNE este tânăr pentru ceea ce înseamnă scena de CS:GO, cazurile în care jucătorii se retrag de la o vârstă asemănătoare cu a sa fiind destul de rare. Mai mult, el părea că trece printr-o perioadă bună ca jucător în AllStars, una dintre cele mai bune pe care le-a avut, adunând un rating de 1.04 per total în perioada jucată sub emblema organizației din București.

(sursa: @renne1csgo twitter)

A jucat în mai multe echipe, cele mai notabile fiind Nexus și GameAgents. A fost parte din lineup-ul de aur al GameAgents, care a reușit calificările în Flashpoint 3 Closed Qualifier și European Development Championship. În cadrul Nexus a obținut un rating de 1.00, destul de bun având în vedere adversarii de calibru mai ridicat pe care i-a avut în timpul perioadei pe care a petrecut-o acolo.

Pe parcursul carierei sale, a cucerit locul 1 la un LAN național împreună cu Nexus (Superbet Open 2021) și în cadrul Flashpoint 3 Open Qualifier cu GameAgents. A ieșit pe poziția secundă la ROPL Stars Fall 2022 și de 2 ori pe locul 3 cu AllStars, respectiv GameAgents.

RENNE a mai activat și în VAMOS și VAMOSTARS pentru perioade mai scurte de timp.

(sursa: @renne1csgo instagram)

Motive personale

În anunțul pe care l-a lansat pe twitter, Rafael „RENNE” Gligor a menționat clar că motivul renunțării lui la titlul de jucător profesionist de CS:GO este legat de circumstanțe personale, așa că nu este cazul să credem că vreun factor din scenă sau din joc ar fi influențat decizia.

„Bună ziua. Am vrut să vă anunț că voi părăsi competiția CS din motive personale. Acestea fiind spuse, aș dori să mulțumesc AllStars Gaming pentru tot ce au făcut pentru mine. Vă mulțumesc că m-ați urmărit și vă mulțumesc pentru tot sprijinul din partea voastră. Aveți grijă și fiți mereu fericiți!”

– sunt cele declarate de RENNE în urma despărțirii.

(sursa: @nexusgamingro instagram)

Noi îi urăm mult succes în ceea ce va dori să urmeze pe viitor și sperăm să îl mai vedem implicat în scenă, poate din alte ipostaze.

autor: Alexandru Bănescu

Sim RacingSimRacing International

Sim Racing: 2022 review

Câștigătorii curselor mari de anduranță din acest an SRO eSports IGTC: Campioni – McLaren Veloce WCR P5 Silver 2022 a fost un an dificil...
CS2National CS2

Nexus invitați în A1 Gaming League 2023

Echipa din țara noastră, recent trecută printr-o schimbare care i-a modificat aproape complet fața, beneficiază de primul invite pe anul 2023, într-un turneu complex....