Unul dintre cei mai buni jucători români de CS:GO, Iulian ”regali” Harjău a fost înlocuit în cadrul echipei Copenhagen Flames de către fostul AWPer al celor de la Astralis, Asger ”Farlig” Jensen. Este o decizie extrem de neașteptată având în vedere faptul că regali era starul echipei și jucătorul cu cel mai mare rating, mai exact 1.20.

Parcursul lui regali alături de echipă

Regali a semnat cu organizația daneză în august 2022, moment în care CPH nu aveau niciun roster activ. Echipa a avut un început bun ca echipă, reușind să câștige primul turneu la doar 2 luni distanță, CCT South Europe Series #1.

Finalul de an a fost formidabil pentru Copenhagen Flames, aceștia reușind să câștige 5 turnee în 2 luni. În urma acestor rezultate pozitive, CPH au urcat până pe un impresionant loc 24 în clasamentul HLTV.

În 2023 încă nu au reușit să câștige un turneu, dar au fost constanți, menținându-se în top 35 mondial. Cea mai mare dezamăgire a acestora a venit la finalul lunii februarie când au ratat calificarea la RMR după 3 înfrângeri consecutive.

(sursa: CPHFlames twitter)

Statisticile lui regali pentru CPH Flames

Regali a fost de departe cel mai bun jucător al echipei sale, unde a reușit un rating de 1.20 în cele 7 luni în care a jucat pentru aceștia. Iulian a fost carry-ul echipei în majoritatea turneelor, doar în 2 dintre acestea având un rating negativ.

(sursa: hltv.org)

Ce urmează pentru regali?

În momentul de față viitorul este incert pentru AWPer-ul român. Într-un articol postat de Pley.gg, CEO-ul și coproprietarul organizației Copenhagen Flames a declarat că această schimbare neașteptată a venit nu în urma unui transfer al românului, ci în urma unei decizii pentru beneficiul echipei.

Există multe posibile destinații pentru regali, dar niciuna nu este certă. Unele dintre echipele speculate de către comunitate sunt Evil Geniuses, Complexity, Ninjas in Pyjamas, Liquid sau poate chiar Sprout.

(sursa: WePlay)

Care credeți că va fi noua destinație a lui regali?

Autor: Octavian Manda

SimRacing International

Sim Racing: RCI vs VEM, marea diviziune

La finele unei ierni destul de liniștite, cu un campionat important (Flextreme) și un eveniment special (World Cup) care au reunit elita sim racingului...