Schimbare românească în cadrul echipei de pe locul 32 mondial, OG. Regali a fost pus pe ”banca de rezerve” de către OG, o mutare ce a fost neașteptată pentru majoritatea fanilor echipei și ai românului, tinând cont că era al doilea cel mai bun jucător din echipă din punct de vedere al rating-ului, 1.07, în urma lui HeavyGod care avea 1.24. MoDo a jucat drept stand-in pentru OG la Skyesports Masters 2024 și a avut un rating de 1.05. 

Performanțele lui regali alături de OG

În cele 11 luni jucate pentru organizația din Danemarca, regali a avut un rating mediu de 1.07, reușind 1779 de kill-uri de-a lungul a 106 hărți jucate. Acesta a început cu performanțe și rating-uri foarte bune, dar a avut o pantă negativă până la începutul acestui an, cand a început să își regăsească forma.

Chiar dacă performanțele lui regali s-au îmbunătățit în acest an, echipa a avut de suferit. Aceștia nu au reușit să se califice nici în cadrul Major-ului din Copenhaga, fiind eliminați la RMR de către echipa lui volt, GamerLegion. De asemenea, aceștia au ratat calificarea în Blast Spring Final, având 2 înfrângeri în Blast Premier: Spring Groups 2024 cu scorul de 0 – 2, contra Vitality și Falcons. Aceștia au mai avut o a doua șansă în faza de Showdown, unde regali a jucat extrem de bine, rating 1.33, dar nu a fost de ajuns, aceștia pierzând în meciul de calificare contra SAW. De asemenea, de menționat este faptul că s0und a fost stand-in în acel meci și a făcut o manieră frumoasă. În momentul de față regali este în căutarea unei noi echipe, așa cum a anunțat și pe Twitter.

MoDo – posibilul înlocuitor al lui regali

MoDo este momentan pe banca de rezerve în cadrul organizației TSM. Acesta se află acolo din luna Februarie, unde a fost mutat în urma ratării calificării din faza Open a Major-ului din Copenhaga. Acesta a fost un jucător de top pentru TSM, având al doilea cel mai mare rating în cele 7 luni jucate pentru aceștia, mai exact 1.13.

MoDo și-a realizat debutul în cadrul turneului Skyesports Masters 2024, turneu cu un prizepool de 345.000$ și de tip Double Elimination Bracket. Chiar dacă în primul meci a fost cel mai slab jucător de pe server din punct de vedere al rating-ului, MoDo a reușit să se integreze mai bine în cadrul echipei și, astfel, aceștia au reușit un run incredibil în lower bracket, ajungând până în marea finală, pe care au pierdut-o contra Aurora cu scorul de 3 – 1.

Pentru OG urmează turneul Global Esports Tour Rio 2024, turneu cu un prizepool de 200.000$ ce se va desfășura în Brazilia începând de mâine. MoDo este alături de OG și va juca pentru aceștia din nou ca stand-in, fiind posibil transferul său în urma acestui turneu și a unei performanțe bune. Turneul este de tip Double Elimination Bracket și OG vor juca primul meci joi de la orele 21:00 contra favoriților locali, MIBR.

Îi urăm multă baftă lui regali în căutarea unei noi echipe, dar și lui MoDo în viitorul său alături de OG!

Autor: Octavian Manda