Astăzi vom explora viața și cariera lui Răzvan Puiu, un talentat jucător profesionist de FIFA 23, care in prezent joacă pentru Zeal22 Esports și echipa națională a României. 

RVPLegend10, un tânăr în vârstă de 19 ani din Asău, județul Bacău, este cunoscut în comunitatea de gaming ca unul dintre cei mai talentați jucători profesioniști de FIFA 23 la ora actuală, în România și nu numai.

Cu o pasiune puternică pentru fotbal și jocurile video, Răzvan a reușit să se facă remarcat în competițiile de Esports. Vom aborda evoluția sa în lumea Fifa, realizările remarcabile, păreri personale și perspectivele sale de viitor asupra lumii virtuale pe care încearcă să o cucerească, precum și viitorul joc EA Sports FC.

Răzvan în tricoul echipei naționale

Despre idoli și performanțe personale

  • 101hp: Care este jucatorul tău preferat la ora actuală și care este echipa ta de suflet din Fifa 23?

Răzvan Puiu: “Idolul meu din lumea fotbalului mondial este Messi și, dacă vorbim de Career Mode, Liverpool are un loc foarte special acolo unde trebuie“

  • 101hp: Care a fost cea mai mare performanță în competițiile internaționale de Fifa Esports și care va fi următorul turneu la care vei participa?

Răzvan Puiu: “Campion European la Fifa 23 și calificat la Campionatul Mondial din RIYADH”

Prin determinare și efort susținut, Răzvan a obținut locul 3 în competiția de 1v1 din Europa și a fost Campion European la Fifa 23 Global Series (FGS5), ceea ce demonstrează abilitățile sale remarcabile și capacitatea de a se lupta cu cei mai buni jucători din lume.

Privind spre viitor, jucătorul de 19 ani își propune să devină campion mondial la FIFA.

El se antrenează intens și se pregătește pentru Campionatul Mondial FIFA 23 din RIYADH, unde se va confrunta cu jucători talentați din întreaga lume. Plasat în Grupa C, acesta va avea ca adversari jucători de talie mondială precum PauloNeto999 (Brazilia), Stokes (Anglia), Jonny (Germania), Obrun2002 (Italia) și K1John (Egipt).

Este o provocare majoră pentru Răzvan, dar este hotărât să-și folosească toate abilitățile și cunoștințele pentru a lupta în această competiție prestigioasă. El se va lupta cu acești jucatori de top incepând cu data de 16 iulie, mai multe detalii despre competitie și statisticile lui Răzvan puteți găsi în permanență aici.

Grupele campionatului mondial

Despre viitorul personal și EA Sports FC

  • 101hp: Ce alte pasiuni mai ai pe lângă Fifa și ce planuri de viitor ai cu al tău canal de Youtube? De asemenea, ce ne poți spune despre viitorul joc EA Sports FC?

Răzvan Puiu: “În ceea ce privește viitorul joc, cred că o să fie diferit de actualul Fifa și pe partea de Competitive va fi mult mai dezvoltat. Despre pasiuni personale în afară de Fifa? Clar, mersul la sală”

Răzvan își păstrează un stil de viață activ, fiind pasionat de mersul la sală, lucru care îl ajută să își mențină concentrarea și rezistența necesare în competițiile intense. În timpul liber, își folosește creativitatea pentru a-și dezvolta canalul său de YouTube, unde împărtășește momente din jocurile sale și sfaturi pentru ceilalți jucători pasionați.

Mai mult de atât, face foarte des live-uri pentru comunitatea sa. În viitor, își dorește să crească în popularitate și să devină un nume cunoscut în comunitatea de Fifa pe Youtube.

Talent și perspectivă - către ce poate ținti?

Răzvan Puiu este un exemplu de pasiune, dedicare și ambiție în lumea jocului FIFA 23.

De la intrarea sa în lumea esports acum 3 ani și până la poziționarea sa ca unul dintre cei mai buni jucători de FIFA din Europa, el continuă să urce treptele succesului.

Rămâne de văzut cum se va clasa Răzvan în cel mai greu test din cariera sa de până acum, la Riyadh. Îi urăm mult succes și vom reveni cu rezultatele sale de la Campionatul Mondial!

autor: Claudiu Hațegan

International LOLLeague of Legends

LPL Week 5 – Prin burnout spre glorie

Tocmai s-a terminat a cincea săptămână din LPL și trebuie să vedem mai de aproape ce se întâmplă acolo după 35 de zile de...