Sfârșitul anului 2022 aduce nu doar noutăți și schimbări în ceea ce privește echipele, ci și anumite modificări și anunțuri care au legătură cu modul în care se va desfășura LEC anul următor. Puteți afla toate aceste informații în rândurile următoare.

Când și unde se va desfășura campionatul?

Potrivit lolesports.com, League of Legends European Championship va începe pe 21 ianuarie cu Winter Split, iar campionatul se va desfășura offline în studioul LEC din Berlin. Biletele au fost deja puse în vânzare pe site-ul acestora. Etapa de playoffs va începe pe 20 februarie, iar finala acestei etape va avea loc duminică, 26 februarie.

Având în vedere noul format și ținând cont de faptul că de acum încolo se vor juca mai multe meciuri în LEC, acestea se vor desfășura pe trei zile în loc de două, și anume sâmbătă, duminică și luni. Totodată, a fost anunțat faptul că între zilele de marți și vineri se vor desfășura turneele din European Regional League, ceea ce face ca fanii Lol Esports să aibă parte de acțiune în fiecare zi.

Meciuri importante încă din primele zile

Programul pentru primele două săptămâni din campionat a fost postat pe paginile oficiale LEC, astfel că încă din primele zile avem parte de meciuri importante care sunt așteptate cu mare interes de către fanii europeni, precum: G2 vs Excel, Fnatic vs Vitality, Excel vs KOI, G2 vs Fnatic și MAD Lions vs Vitality.

Începând cu 21 ianuarie vom putea urmări parcursul echipelor și totodată vom afla dacă schimbările din LEC vor avea un impact pozitiv asupra regiunii și al modului de evoluție al echipelor din Europa.

 

autor: Diana E.

CS2National CS2

KTRL iese din scena de Counter-Strike

Cei de la KTRL au anunțat că vor renunța pentru o perioadă la divizia de CS:GO, decizie venită pe fondul unei reorganizări interne generale...