Cea mai des intalnită discuție în lumea CSGO-ul: “Care este diferența dintre M4A4 față de M4A1-S?” și, implicit, care e mai bună, având în vedere că un jucător nu le poate cumpăra pe ambele în timpul aceluiași meci.

M4A4 a fost cea mai populară armă față de M4A1-S de la CT de câțiva ani.

Odată cu Operațiunea Riptide, M4A1-S a primit o creștere a damageului destul de mare, detronând firerateul M4A4. Înainte de acest update, cele 2 arme erau cunoscute pentru damage-ul de 98 în 4 lovituri, ceea ce nu era îndeajuns pentru a omorî un inamic.

Cei de la Valve s-au asigurat ca aceste 2 arme să nu poată omorî un inamic dacă tragi din prima în cap.

În tabelul de mai sus este reprezentat damageul unei lovituri de glonț într-o anumită zonă a corpului foarte aproape de inamic. La zona capului, este aceeași lovitură de 92, piept/brațe intervine diferența de 3 unități, stomac 5 unități diferență, iar la picioare 4 unități diferență.

Aici putem observa cât de versatil este M4A1-S față de M4A4. Prețul este cu 200 $ mai puțin, rezultând faptul că putem cumpăra o utilitate în plus ca CT.

Damageul per total este mai mare la M4A1-S, chit că M4A4 trage mai multe gloanțe pe secundă față de M4A1-S.

Când tragi cu M4A1-S gloanțele nu se aud, gloanțele sunt ușor de controlat și sunt greu de văzut prin fumuri.

Un dezavantaj la M4A1-S este că dacă nu te poziționezi cum trebuie, amortizorul se poate vedea, chiar dacă ești după un zid.

Dacă vrei să scoți amortizorul pentru a te ascunde mai bine, atributele armei se înrăutățesc.

Din punct de vedere statistic, M4A1-S este mai bun față de M4A4, deci putem spune că este arma de preferat în majoritatea situațiilor întâlnite în timpul meciurilor.

Leave a Reply

CS2International CS2

Cine pleacă din Dallas cu trofeul IEM?

Al șaptesprezecelea Major și-a desemnat de curând noi campioni, dar spectacolul oferit de echipele de top nu se oprește. Schimbăm continentul, schimbăm fusul orar,...