Cea mai des intalnită discuție în lumea CSGO-ul: “Care este diferența dintre M4A4 față de M4A1-S?” și, implicit, care e mai bună, având în vedere că un jucător nu le poate cumpăra pe ambele în timpul aceluiași meci.

M4A4 a fost cea mai populară armă față de M4A1-S de la CT de câțiva ani.

Odată cu Operațiunea Riptide, M4A1-S a primit o creștere a damageului destul de mare, detronând firerateul M4A4. Înainte de acest update, cele 2 arme erau cunoscute pentru damage-ul de 98 în 4 lovituri, ceea ce nu era îndeajuns pentru a omorî un inamic.

Cei de la Valve s-au asigurat ca aceste 2 arme să nu poată omorî un inamic dacă tragi din prima în cap.

În tabelul de mai sus este reprezentat damageul unei lovituri de glonț într-o anumită zonă a corpului foarte aproape de inamic. La zona capului, este aceeași lovitură de 92, piept/brațe intervine diferența de 3 unități, stomac 5 unități diferență, iar la picioare 4 unități diferență.

Aici putem observa cât de versatil este M4A1-S față de M4A4. Prețul este cu 200 $ mai puțin, rezultând faptul că putem cumpăra o utilitate în plus ca CT.

Damageul per total este mai mare la M4A1-S, chit că M4A4 trage mai multe gloanțe pe secundă față de M4A1-S.

Când tragi cu M4A1-S gloanțele nu se aud, gloanțele sunt ușor de controlat și sunt greu de văzut prin fumuri.

Un dezavantaj la M4A1-S este că dacă nu te poziționezi cum trebuie, amortizorul se poate vedea, chiar dacă ești după un zid.

Dacă vrei să scoți amortizorul pentru a te ascunde mai bine, atributele armei se înrăutățesc.

Din punct de vedere statistic, M4A1-S este mai bun față de M4A4, deci putem spune că este arma de preferat în majoritatea situațiilor întâlnite în timpul meciurilor.

CS2International CS2

Cine pleacă din Dallas cu trofeul IEM?

Al șaptesprezecelea Major și-a desemnat de curând noi campioni, dar spectacolul oferit de echipele de top nu se oprește. Schimbăm continentul, schimbăm fusul orar,...