Pe data de 17 Iunie, la scurt timp după apariția ultimului campion (Bel’Veth) pe Summoner’s Rift, Riot Games a anunțat cel de-al 161-lea campion, Nilah, bucuria dezlănțuită.

Chiar dacă Bel’Veth nu a fost parte din roster-ul de campioni pentru foarte mult timp, cei de la Riot Games nu au pierdut timpul și ne-au mai pregătit înca un campion intenționat pentru rolul de ADC.

Nilah, văzută in teaser-ul campionului în porturile din Bilgewater, este artmată cu o sferă magica ce dă naștere unui lasou din apă, folosindu-l sa vâneze monștrii din adâncul apelor.

Ce știm despre abilitățile ei?

După cum se poate vedea și in teaser, Q-ul lui Nilah pare sa fie o abilitate similară cu cea a lui Amumu, în care aceasta iși folosește lasoul pentru a se apropia instant de inamic, dând damage acestuia. Această abilitate pare să aibă un reset mechanic pentru că o putem vedea pe Nilah folosind aceeași abilitate imediat după pe un alt inamic. O altă posibilitate ar fi ca Q-ul lui Nilah sa depindă de un cooldown plasat pe fiecare inamic pe care folosește abilitatea, similar cu E-ul ui Yasuo. La finalul teaser-ului aflăm ca Q-ul poate fi folosit si pe aliați, oferind un buff pentru amandoi.

W-ul  lui Nilah este o lovitură de lasou pe podea, cu o zonă de efect similară cu W-ul lui Illaoi. Aceasta este o altă abilitate care pare sa aibă un reset mechanic, pentru că din nou, o putem vedea pe Nilah folosind-o pe un al doilea inamic la scurt timp.

Încă o abilitate pe care o are Nilah este un scut format din apă, care combate auto attack-urile, dar nu și abilitățile inamicilor. Din ce vedem în video, putem presupune că E-ul ei este afectat și de pasiva lui Nilah (de care nu suntem siguri), pentru că putem vedea cum auto attack-urile ei se schimba după ce aceasta a fost atacată de un campion inamic.

În final, putem vedea și ultimata lui Nilah, care seamana foarte mult cu ultimata Dianei, în care aceasta atrage campionii inamici din jurul ei, dând damage acestora.

Ținând cont de faptul că Nilah acoperă rolul de ADC, ne putem aștepta si la un meele range mai mare decât unul normal.

Sperăm că am analizat bine abilitățile lui Nilah, dar trebuie ținut cont de faptul ca acestea pot fi diferite de cele descrise in acest articol sau pot fi supuse unor modificări până aceasta va ajunge pe serverele dedicate.

Când va aparea Nilah pe Summoner’s Rift?

Momentan nu se știe cand Nilah va aparea definitiv in roster-ul campionilor din League of Legends, dar jucatorii se pot aștepta sa o gasească pe PBE in patch-ul 12.13.

International LOLLeague of Legends

ZIUA 3 din LCS Super Week 2022

Prima saptamană din League Champion Series a luat sfârșit, iar acest articol face un mic rezumat la ce s-a intâmplat intre marile echipe ale...
EA FCEA FC Casual

Ce știm deja despre Fifa 23?

Ca în fiecare an, odată cu venirea verii, zvonurile și speculațiile despre cum va arăta și ce lucruri noi îi vor fi implementate viitorului...