După aproape o lună de teste și incertitudini, Nexus fac oficial noul aliniament de jucători, după plecările lui ERSIN, SEMINTE și XELLOW. Surprizele nu încetează să apară, întrucât au intervenit schimbări neașteptate pe ultima sută.

Un început promițător

Nexus au anunțat astăzi, pe rețelele sociale, că echipa finală pentru începutul acestui sezon va fi alcătuită din BTN, ragga, smekk, MoDo și adamS. Decizia vine pe fondul unor rezultate destul de plăcute în acest început de an împotriva unor echipe destul de solide.

Printre victorii se pot enumera: 2-0 vs EC Brugge (echipa unde este tryout ERSIN), 2-1 vs MASONIC, 16-14 vs Young Ninjas și 2-0 vs undefined (echipa lui Blytz). De asemenea, trebuie să menționăm că mare parte din rezultate au fost obținute în meciuri afișate pe HLTV, întrucât Nexus are la momentul actual 2 competiții „featured” pe această platformă și cel mai probabil mai urmează a fi anunțate altele.

Swiiffter, despărțire de foștii colegi de la OneTap

Știm deja că în urma schimbărilor de la sfârșitul anului 2022, Nexus au rămas cu 2 jucători în lineup-ul activ, cărora li s-au alăturat, inițial, trio-ul de la fosta echipă OneTap, alcătuit din MoDo, smekk și swiiffter.

După câteva săptămâni de pregătire, s-a ajuns la concluzia că swiiffter nu mai poate continua și va fi lăsat să își exploreze opțiunile de viitor, așa cum a scris aseară chiar el, într-o postare făcută pe twitter. Nu se știu exact motivele pentru care s-a decis excluderea acestuia din echipă, dar păstrarea lui MoDo și smekk, jucătorii cu care el a venit „la pachet”. Cel mai probabil, rolul lui pe hartă nu s-a putut sincroniza cu ceea ce și-a dorit echipa.

Surprizele continuă

Ca înlocuire, cu o revenire surprinzătoare, adamS a acceptat oferta propusă de organizația bucureșteană. După cum bine știm, el a mai jucat în Nexus din august și până în septembrie 2022, însă a decis să părăsească echipa după un start de toamnă nereușit.

„În viață, dacă nu faci greșeli, nu înveți niciodată. Am făcut o greșeală părăsind Nexus acum 4 luni, iar acum am șansa de a reveni la acest proiect minunat.”

– a declarat adamS

(sursa: NexusGamingro twitter)

Considerăm că acest nou lineup are un potențial considerabil de a se afirma și a ataca obiectivul setat de Nexus pe 2023: top 30 HLTV. Le urăm succes atât lor, cât și lui swiiffter, pe care dorim să îl vedem într-o echipă, demonstrându-și talentul și calitatea, cât de repede posibil.

 

autor: Alexandru Bănescu

International LOLLeague of Legends

Prima săptămână din LPL și LCK

Considerate cele mai puternice campionate de League Of Legends, LPL și LCK ne-au oferit o săptămână plină de meciuri interesante. Astfel,...