Săptămâna aceasta este foarte importantă pentru echipele din LEC, fiind ultima șansă de calificare în următoarea etapă, cea de playoff. Două echipe vor fi eliminate, așadar doar cele mai bune 8 echipe vor avansa.

Ce echipe au reușit să se afirme în Week 2?

Una dintre echipele care au avut un parcurs foarte bun în cea de-a doua săptămână din LEC a fost Team Heretics. Organizația a reușit să distrugă win streak-ul celor de la SK Gaming după ce au dominat complet meciul, terminându-se în minutul 31 cu scorul de 17 la 3. Astfel, TH a terminat cea de-a doua săptămână cu două victorii și o singură înfrângere, împotriva G2 Esports.

Și Team Vitality a reușit să se afirme în Week 2, câștigând toate cele 3 meciuri. Organizația a reușit să își revină după o primă săptămână extrem de dezamăgitoare în care nu au câștigat niciun meci.

Karmine Corp are un losing streak de 6 meciuri, această săptămână fiind una de ‘do or die’ pentru echipa franceză. Rogue se află, de asemenea, la coada clasamentului, pierzând toate meciurile din cea de-a doua săptămână.

Ce meciuri se vor desfășura în Week 3?

Match of the Week este reprezentat de disputa dintre Fnatic și G2 Esports, care se va desfășura dumincă, 28 ianuarie, de la ora 20:00, ora României. Cele două organizații se vor întâlni din nou, după finala de la Montpellier în care G2 a ieșit învingătoare.

Echipa lui Odoamne, GIANTX va avea o săptămână dificilă, urmând să se lupte împotriva G2 Esports, MAD Lions KOI și Rogue. În momentul acesta, GIANTX se află pe locul 8 în clasament, cu două victorii și patru înfrângeri.

autor: Diana E.

Sursă banner – Lolesports

SimRacing National

Early wake up call pentru RLR în 2024

Primele zile ale anului marchează deja finalul vacanței din Racing League Romania, odată cu anunțul începerii sezonului al cincilea în mediul iRacing, chiar în...