Campionatul european de League of Legends este în plină desfășurare și suntem tot mai aproape de a afla care sunt cele 8 echipe care vor avansa în group stage.

Singurele echipe care și-au asigurat locul în următoarea etapă până în acest moment sunt Fnatic și G2 Esports care se află pe primul loc în clasament cu scorul de 5 victorii și o singură înfrângere.

Cum s-a descurcat Excel Esports în primele două săptămâni?

Deși Excel nu a început split-ul de vară într-o manieră pozitivă, pierzând toate cele trei meciuri din prima săptămână, aceasta a reușit să se redreseze în Week 2 și a câștigat trei meciuri la rând. Echipele pe care le-a învins Excel au fost MAD Lions, Team BDS și Team Heretics.

Următoarele meciuri sunt foarte importante pentru organizație, fiind în joc șansa de a avansa pentru prima oară în group stage în acest an, Excel clasându-se pe locul 10 atât în Winter Split, cât și în Spring Split.

Astfel, echipele împotriva cărora va juca Excel Esports în cea de-a treia săptămână din Summer Split sunt G2 Esports, Astralis și Team Vitality.

Ce echipe se află pe ultimele poziții în clasament?

Team Vitality se află într-o decădere constantă de când a început acest split, deși această echipă era una foarte promițătoare încă din Winter Split. Aceasta se află pe ultima poziție, cu scorul de o victorie și 5 înfrângeri după ce a pierdut 4 meciuri la rând, singurul win fiind împotriva SK Gaming.

Team BDS, KOI, Astralis și SK Gaming se poziționează pe același loc, având 2W4L. Această ordine este una neașteptată, având în vedere  faptul că BDS și Astralis se aflau în fruntea clasamentului în Spring Split.

Când va putea fi urmărită Excel în Week 3?

Meciurile echipei Excel se vor desfășura astfel: Excel vs G2 Esports – sâmbătă de la 21:00, Excel vs Astralis – duminică de la 19:00, Team Vitality vs Excel – luni de la 20:00.

Acestea pot fi urmărite intregral pe lolesports.com, dar și pe platformele de streaming precum Twitch.tv și YouTube.

autor: Diana E.