De curând, Nexus a participat la CCT Central Europe Series 7, iar adamS și regali la CCT Online Series 2, competiție cu premii de $200,000.

În plus, noua formulă a celor de la allStars a ieșit vicecampioană la United21 Season 4, competiție disputată pe o durată de mai bine de 2 săptămâni, cu premii de $5,000.

NEXUS ELIMINATĂ DIN CCT CEU SERIES 7

Așa cum s-a și obișnuit Nexus în CCT, a fost scutită de povara de a trece prin Closed Qualifier, primind invite direct în Group Stage. Din nefericire, echipa românească a fost eliminată din competiție cu 1 victorie și 3 înfrângeri, în cadrul sistemului Swiss.

Cum probabil se știe, Nexus a trecut și încă trece prin mai multe schimbări, în urma transferurilor lui adamS și MoDo. Pe lângă adiția lui XELLOW, echipa a fost nevoită să-și găsească încă un jucător. Deși la sfârșitul lunii precedente, în cadrul CCT North, Nexus i-a avut pe ERSIN și s0und în try-out alternat, la această competiție doar s0und a jucat.

s0und, cel mai bun jucător din prima zi a competiției (sursa twitter.com/cctour_gg)

Drept este că, în primul meci vs ALTERNATE aTTaX, singura victorie a lui Nexus, s0und a avut o performanță excelentă, reușind un scor de 82-49 și 1.48 rating în 3 hărți. Echipa românească a urmat să piardă următoarele 3 meciuri, împotriva 9Pandas, Sangal și EYEBALLERS.

REGALI ȘI ADAMS ÎN CCT ONLINE FINALS 2

Pe lângă circuitele regionale din cadrul Champions Of Champions Tour, GRID și partenerii săi organizează periodic și evenimente finale, unde sunt puse la bătaie premii mai mari și care prezintă echipe mai renumite. Aceste competiții sunt ținute online, intitulate CCT Online Finals, și sunt 5 la număr, fiecare cu premii $200,000, pentru un total de $1M.

La CCT Online Finals 2 au participat OG și Movistar Riders, din care fac parte regali și, respectiv, adamS. Concursul a avut în total 16 echipe și a început direct dintr-un sistem double elimination bracket BO3.

adamS, start neplăcut la noua echipă (sursa twitter.com/Movistar_Riders)

Parcursul lui adamS din această competiție a fost, din păcate, unul de foarte scurtă durată. Echipa lui a început cu stângul, pierzând împotriva lui Spirit în 2 hărți strânse, 19-15 și 16-13. În lower bracket s-a întâlnit cu Into The Breach. Meciul s-a extins pe 3 hărți și s-a terminat cu o victorie pentru ITB și, prin urmare, eliminarea din competiție a echipei Movistar Riders.

OG a avut o evoluție ceva mai longevivă și a reușit să termine pe locul 5-6, asigurându-și $5,000. Echipa a început cu 2 victorii fără prea multe probleme contra sAw și Aurora, dar drumul în upper bracket a luat sfârșit în urma unei înfrângeri cu Virtus.pro. În lower bracket, regali s-a reîntâlnit cu sAw, pe care îi decimase de unul singur în primul meci, de data aceasta portughezii reușind să își ia revanșa și să o elimine pe OG din competiție.

regali, MVP împotriva echipei sAw in prima rundă a competiției (sursa twitter.com/cctour_gg)

ALLSTARS - LOCUL 2 LA UNITED21 SEASON 4

După o perioadă de incertitudine legată de echipa allStars, pe care i-am văzut ultima dată la Lorgar Cup cu niște rezultate nefericite, se pare că au reușit să găsească un oarecare succes în noua lor formulă, despre care nu știm dacă este finală. Recent, aceștia au ocupat locul 2 la United21 Season 4, care a avut loc între 14-30 iulie și a oferit premii de $5,000, cu un line-up alcătuit din kritik, fnl, RENNE, tvs și entz.

(sursa: liquipedia.net)

O parte din noii jucători nu sunt complet străini cu allStars. RENNE s-a întors exact de unde a plecat, întrucât ultima echipă la care a jucat înainte de a face pauza de câteva luni a fost chiar allStars. După despărțirea lui RENNE, fnl a prins și el un loc în echipă pentru scurt timp. Kritik se află de mai mult timp în line-up, iar suedezul tvs și britanicul entz, care a jucat o perioadă la Nexus Academy, sunt noile adiții străine.

Mult succes jucătorilor și echipelor românești în continuare!

Autor: Vlad Matei