După sesiunile intense de calificări, 24 de echipe sunt pregătite să ia startul în primul sezon din Mobile Esports League!

Împărțite în 4 grupe inițiale, echipele își vor demonstra valoarea și abilitățile din Free-Fire în căutarea premiului cel mare din prizepoolul de 1.500 de euro și 50.000 de diamante.

Despre format și program

Rând pe rând, cele 4 grupe se vor duela timp de 8 săptămâni consecutive. Weekendurile de vară vor fi pline de acțiune, între cel care va debuta mâine și cel în care se va disputa finala (5-6 august) neexistând vreo perioadă de pauză, fapt care le va testa mai ales anduranța concurenților primului sezon.

Întregul program, dar și clasamentul, odată ce se vor disputa meciuri, vor putea fi consultate pe pagina oficială a MEL.

Mai jos puteți urmări cum s-a desfășurat ultima zi de calificări:

Care sunt cele 4 grupe și care sunt, cel puțin la început, favoriții?

Echipa care a impresionat cel mai mult în calificări și care, datorită experienței competițiilor internaționale (singura echipă din România care a ajuns în PRO League), pare să fie favorita clară a primului sezon de MEL este Infinite Gaming.

Alcătuiți din HD4ALL33, OPTIMUS, Sasuke și SENTINEL, Infinite au fost repartizați în grupa A, alături de CrazyKiller, Apples, NVD LineVarrious E-sports și World Eyes.

Principalii rivali care ar putea sta între Infinite și câștigarea primului sezon sunt Viper Squad, repartizați în grupa C, respectiv Valhalla și WARRIORS, ambele echipe din grupa D, cea care pare și cea mai echilibrată valoric înainte de startul competiției.

Componența tuturor celor 4 grupe:

Unde pot fi urmărite meciurile?

Meciurile vor începe mâine, 3 iunie, de la ora 17:00 și vor fi transmite atât pe Youtube, pe canalul oficial al Mobile Esports League, cât și pe Facebook (Sebastian Badea) și TikTok (MEL_Romania).

În săptămânile ce urmează o să fim cu ochii pe MEL și o să vă ținem la curent cu rezultatele primului sezon! De asemenea, pregătim câteva surprize cu echipele și jucătorii voștri favoriți! Stay tuned.

autor: Vlad Nagîț