IM și echipa sa au reușit să ajungă tocmai până în finala primei ediții a CCT West Europe. Aceștia au dominat toate meciurile până acolo și au fost la o hartă distanță de un nou trofeu. Adversarii lor din finală, Spirit Academy, au fost mai determinați și au reușit să termine parcursul spectaculos pe care l-au avut prin câștigarea turneului. Astfel, GamerLegion au câștigat 10.000$ din prizepool-ul total de 50.000$.

Sprout – învinși din prima rundă

Asemenea GamerLegion, și Sprout au primit invite direct în playoff. Am vorbit mai multe despre performanțele recente ale celor două echipe și așteptări într-un articol anterior începerii playoff-ului.

Sprout au fost eliminați din prima rundă de către iNation într-un meci extrem de echilibrat, dar în care lipsa celui de-al cincelea jucător pentru Sprout s-a făcut simțită.

XELLOW & co. trec printr-o perioadă dificilă (sursa: HLTV)

IM – cel mai bun jucător al turneului

Mihai a fost cel mai bun jucător al turneului, fiind jucătorul cu cel mai mare rating, vorbind doar despre cei care au jucat minim 2 hărți. Acesta a avut un rating de 1.35, toate statisticile sale fiind pozitive, aproape de perfecție. iM a avut 185 de kill-uri, doar 124 de death-uri și. ADR de 87.2. De asemenea, Mihai a fost cel mai bun jucător al echipei sale în 3 din cele 4 meciuri jucate.

(sursa: https://twitter.com/cctour_gg)

GamerLegion 2 – 0 Tricked

Primul meci al GamerLegion a fost în optimile de finală, împotriva echipei daneze Tricked, ce se află pe locul 51 mondial. IM & co. au controlat meciul de la început până la final, cedând doar 13 runde în 2 hărți. Mihai a fost cel mai bun jucător al echipei sale în acest meci, cu un rating de 1.65. IM a reușit să țină un hold foarte bun pe Overpass, pe partea de CT, reușind un triple kill important.

GamerLegion 2 – 0 Godsent

În sferturile de finală GamerLegion au jucat împotriva suedezilor de la Godsent. Asemeneea meciului precedent, IM & co. au dominat și au  câștigat fără emoții.

Astfel, aceștia au dus ”win streak-ul” la 8 meciuri consecutive, printre care cele din Closed Qualifier-ul RMR-ului sau Thunderpick Bitcoin Series 2. Mihai a fost din nou top fragger și MVP cu un rating de 1.35.

GamerLegion 2 – 0 Apeks

Semifinalele au venit cu cel mai bun adversar din punct de vedere al clasamentului, prin echipa Apeks. Chiar dacă părea un match-up echilibrat, GamerLegion nu au cedat nicio hartă și au reușit a noua victorie consecutivă.

Mihai și-a continuat forma bună și a avut un rating de 1.36, al doilea cel mai bun din meci.

GamerLegion 1 – 2 Spirit Academy

În marea finală a turneului cu prizepool în valoare de 50.000$ GamerLegion au întâlnit academia echipei Spirit, o echipă tânără cu un potențial uriaș. În drumul spre finală aceștia au realizat cea mai mare surpriză a turneului, învingându-i pe germanii de la BIG cu scorul de 2 – 0.

Începutul de meci a fost perfect pentru GamerLegion care au reușit să câștige prima hartă cu scorul de 16 – 3. Aceștia erau la o hartă distanță de un nou trofeu în luna februarie și un ”win streak” de 10 meciuri.

Dar, din păcate, adversarii acestora s-au mobilizat și au reușit să câștige următoarea hartă și decider-ul. Mihai a reușit un ace la 15 – 11 pentru adversari în ultima hartă pentru a-și ține echipa în meci, dar nu a fost destul.

Felicitări echipei GamerLegion pentru parcursul în acest turneu, dar și pentru forma recentă excelentă. În momentul acesta, IM & co. concurează în playoff-ul EDC, acolo unde sunt în semifinale după ce au învins astăzi Endpoint cu 2-0 (16-4/16-8).

autor: Octavian Manda

CS2National CS2

NEXUS, LOCUL 2 ÎN A1 GAMING LEAGUE

Echipa românească reușește încă o prezență pe podium într-un concurs internațional, după ce acum aproximativ o săptămână a obținut primul loc în European Pro...