fNk continuă lanțul de transferuri internaționale ale jucătorilor români precum iM și regali prin încorporarea sa în noua echipă a academiei Sprout, în urma anunțului făcut de organizație.

FNK – PARCURS BUN CU THE PRODIGIES

Reamintim că fNk a petrecut aproape un an întreg la echipa The Prodigies, echipă formată din jucători reprezentați de Prodigy Agency. Această agenție își ajută jucătorii în toate felurile astfel încât să le clădească o carieră de success, lucru pe care l-au demonstrat odată cu acest transfer.

Jucătorul român în vârstă de 21 de ani a jucat la The Prodigies încă de la formarea echipei, reușind niște performanțe chiar impresionante pentru o echipă care se presupune a fi alcătuită din jucători neexperimentați, aflați la început de carieră.

(sursa: hltv.org)

Ultimul sezon de ESEA Advanced a fost unul excelent pentru echipa de perspectivă. Mai mult, jucătorul român și-a condus colegii către calificarea în ESL Challenger League Season 46, în urma clasării pe locurile 5-6 la Season 45 Relegation.

Rezultatele echipei de la restul competițiilor europene la care au participat și clasarea acesteia pe locul 74 mondial sunt, de asemenea, câteva performanțe care nu trebuie trecute cu vederea.

Întrucât Prodigy Agency a făcut clar, încă de la început, că jucătorii nu vor avea o taxă de transfer, nu este de mirare că o organizație precum Sprout a pus ochii pe fNk, în urma reușitelor pe care le-a avut.

SPROUT OPTEAZĂ PENTRU O ACADEMIE

Sprout a trecut printr-o perioadă destul de instabilă în ultimul timp, făcând o mulțime de schimbări, inclusiv cele care i-au adus pe XELLOW și lauNX, și nereușind să-și găsească un IGL potrivit. Recent, aceștia au dezvăluit noii jucători care se vor alătura lui alpha și Zyphon, anume raalz, w0nderful și spooke.

Una dintre ideile de bază din spatele unei academii este de a promova jucătorii la echipa principală. Acest proces poate aduce o oarecare flexibilitate și siguranță echipei, în sensul că, în cazul în care ceva nu va funcționa la echipa mare, noile talente deja șlefuite vor putea sări în ajutor în orice moment. Astfel, academia pare să fie o modalitate perfectă prin care Sprout să poată să-și rezolve problemele cu care s-a tot confruntat.

(sursa: sprout.gg)

Organizația va trata academia ca orice altă echipa profesionistă, aranjând bootcamp-uri și oferindu-i acesteia exact aceleași oportunități ca echipa mare. Mai în detaliu povestesc cei 2 antrenori ai organizației, BERRY și Feed:

Nu este în afara posibilităților ca Mihai să fie promovat la echipa mare în viitor, luând în vedere infamul blestem al lui Sprout de a nu reuși să-și găsească un IGL potrivit și faptul că românul nostru s-a dovedit a fi un IGL foarte capabil în ultimul timp. În orice caz, îi urăm succes și așteptăm cu nerăbdare debutul echipei!

Autor: Vlad Matei