Cea mai așteptată promoție din fiecare an este deja aici. Care sunt jucătorii nominalizați și cum putem vota pentru top 12 jucători care vor fi disponibili în pachete?

Selecționata anului 2022

În fiecare an, comunitatea FIFA alege 11 jucători pentru Echipa anului precedent. Această promoție are loc odată pe an, la sfârșitul lunii ianuarie, unde comunitatea FIFA are șansa să aleagă jucătorii care au meritat un loc în echipa anului.

Voturile au început pe data de 9 ianuarie, unde 100 de jucători au fost nominalizați: 10 portari, 25 fundași, 35 de mijlocași și 30 de atacanți. Merită precizat că jucătorii precum Cristiano Ronaldo, David Alaba și Antonio Rudiger nu au fost incluși în cei 100 de jucători nominalizați pentru echipa anului.

Oricine poate să își aleagă echipa din 11 jucători pe site-ul oficial al celor de la EA Sports: ea.com/toty.

Jucătorii aleși de comunitatea FIFA vor fi disponibili în pachete din data de 20 Ianuarie. Pe lângă cei 11 jucători din echipa principală vom avea parte și de al 12-lea jucător, “Fan Favourite” și Honourable Mentions.

  • Exclusiv atacanți: din 20 ianuarie, ora 20:00, până pe 22 ianuarie, ora 20:00
  • Exclusiv mijlocași: din 22 ianuarie, ora 20:00, până pe 24 ianuarie, ora 20:00
  • Exclusiv fundași: din 24 ianuarie, ora 20:00, până pe 26 ianuarie, ora 20:00
  • Toată echipa: din 26 ianuarie, ora 20:00, până pe 3 februarie, ora 20:00
  • Fan Favourite: din 17 ianuarie, până pe 3 februarie
  • Honourable Mentions: din 17 ianuarie, până pe 3 februarie

Pe lângă jucatorii descriși mai sus se așteaptă și diferite Squad Building Challenges, Obiective, pachete exclusive etc. Aici vorbim despre “Flashbacks”, acest tip de carduri presupune o retrospectivă a unui jucători care a luat TOTY în edițiile precedente. Un exemplu de astfel de carduri îl aveți prezentat mai jos.

Varane flashback

Informații neoficiale de la "insideri"

Ca de fiecare dată avem parte și de anumite “inside-uri”, dar, în cazul dat, aceste informații sunt unele care ne pun imaginația la treabă. După cum ne transmite unul din “insiderii” FIFA, în codul aplicației Web al jocului au fost adăugate următoarele linii.

(sursa: Fut_scoreboard twitter)

În primele 2 rânduri putem observa 2 tipuri de carduri nemaivăzute până acum:

  • Alternate Reality ICON;
  • TOTY ICON;

Un alt insider a anunțat că nu doar cardurile ICON vor avea versiunea TOTY, dar și cei Heroes. Tot el a dezvăluit faptul că Pele și Lahm vor primi un card TOTY ICON.

Din păcate, la momentul dat știm doar asta, nu există alte informații despre aceste tipuri de carduri.

În următorul articol legat de Team of the Year o să discutăm despre jucătorii care au fost votați și care au fost realizările lor in 2022.

autor: Bogdan G.