Nexus au fost învinși în semifinale cu 2-1 și au câștigat finala mică la “masa verde”.

O ediție mulțumitoare

Iată că s-a încheiat în cele din urmă și sezonul 3 European Pro League, sezon care nu putem spune că ne-a dezamăgit din ipostaza de susținători ai echipelor românești.

European Pro League este o ligă creată de organizatorul cu același nume în care participă echipe de tier relativ inferior, duelându-se pentru un fond de premiere de 20 000$.

Pentru mai multe detalii legate despre turneu și echipele participante (3 din România) accesați aici.

Allstars și KTRL - eliminate în urma unor lupte strânse

Așa cum spuneam din articolul trecut, în cadrul turneului participă și 3 echipe care au în componență jucători români: Nexus, AllStars, KTRL. Toate au reușit să treacă de faza grupelor, ajungând în play-off.

AllStars și KTRL au fost eliminați, din păcate, din prima rundă de meciuri, pierzând 0-2 cu ALTERNATE aTTaX, respectiv 1-2 cu BLINK.

(sursa: liquipedia.net)

Nexus - pe podium

Nexus, datorită clasării pe primul loc în grupă au beneficiat de un loc direct în semifinale. Aici au dat peste cei care au învins AllStars, aTTax, dar nu și-au putut răzbuna conaționalii, fiind învinși la rândul lor cu 2-1. Prezența avansată în play-off, însă, le-a dat oportunitatea pentru a ataca locul al 3-lea, într-un meci direct cu PACT, pierzătoarea celelaltei semifinale. Meciul a fost câștigat de Nexus la masa verde, PACT cedând victoria.

Echipa noastră încheie, așadar, competiția pe locul 3, primind o sumă de 3000$ și probabil o invitație directă la următoarea ediție.

Clasamentul final arată în felul următor:

(sursa: liquipedia.net)

Felicităm toate echipele care au concurat și așteptăm cât mai multe participări românești în faze eliminatorii.

autor: Alexandru B.

International LOLLeague of Legends

Deft – De la underdog, la World Champion

După o lună plină de meciuri și rezultate neașteptate, Campionatul Mondial de League of Legends din 2022 se încheie, avându-i în calitate de campioni...