European Pro League este o ligă creată de organizatorul cu același nume în care participă mai multe echipe de tier relativ inferior, duelându-se pentru un fond de premiere de 20 000$. Competiția se desfășoară integral online. În această perioadă are loc cea de-a 3-a ediție care a debutat pe 31 octombrie cu meciurile din grupa A, urmând în ordine alfabetică și celelalte.

În cadrul turneului participă și 3 echipe care au în componență jucători români: Nexus, AllStars, KTRL. Toate au reușit să treacă de faza grupelor, ajungând în play-off.

 

AllStars au trecut mai departe cu 2 victorii și o înfrângere, cum se poate observa mai jos.

(sursa: liquipedia.net)

KTRL au trecut mai departe cu 2 înfrângeri, însă la scor strâns, și o victorie decisivă în ultimul meci.

(sursa: liquipedia.net)

Nexus sunt surpriza pentru România, care, deși au avut o grupă dificilă, au reușit să o încheie neînvinși, pierzând în seriile de „best of 3” doar o hartă. Îi felicitam și ne dorim în continuare un parcurs similar.

(sursa: liquipedia.net)

Ce urmează?

De curând a debutat și faza de play-off, unde echipele de pe primele locuri din grupe au beneficiat de un loc asigurat în sferturi, pe când echipele de pe locurile 2 și 3 au trebuit să joace mai întâi o rundă de optimi.

Din păcate, cei de la AllStars au pierdut prima rundă în fața ALTERNATE aTTaX, fiind eliminați.

KTRL urmează să joace astăzi cu Team Blink, iar dacă vor câștiga, vor întâlni mai departe Nexus, care își așteaptă adversarul și vor începe mâine bătălia din play-off.

Per total, considerăm că echipele noastre au avut un parcurs bun în competiție până în momentul de față. Le urăm succes și așteptăm evoluția pozitivă a acestora mai departe. Vom reveni cu informații legate de deznodământul competiției.

autor: Alexandru B.

CS2International CS2

Majorul din Rio va avea campioni în premieră!

Niciunul dintre cei 20 de jucători rămași în competiție nu a mai câștigat anterior Majorul. MOUZ și Outsiders, Furia și Heroic, semifinalele Rio Major....