Luni, 11 septembrie, cei de la EA Sports au postat primele rating-uri ale cardurilor gold din EA FC24, 24 la număr. Aceste rating-uri au fost postate de către EA Sports pe pagina lor oficială de X (fostul Twitter).

În link-ul de mai jos se pot observa cele 24 carduri gold care sunt oficiale, precum și In-game Stats, PlayStyles, PlayStyles+, Weak Foot, Skill Moves, dar și diferența cardurilor de anul acesta în comparație cu ediția precedentă.

Primele rating-uri oficiale

Comunitatea a aflat de ratings cu 24 de ore mai devreme. Leaker-ul Fut Scoreboard a început să posteze diferite carduri din noua ediție cu câteva săptămâni înainte de release-ul oficial, dar în seara de pe 10 septembrie, el a publicat pe site-ul lui baza de date cu toate cardurile din noua ediție EA FC24.

Acesta a făcut rost, printr-o metodă necunoscută, de toate stats-urile In-Game ale cardurile prezente în modul de joc Ultimate Team.

Dar, cum ne comunică acesta printr-un disclaimer, Face Stats-urile, adică stats-urile care sunt pe card, pot fi diferite puțin, deoarece acestea sunt calculate computerizat după stats-urile In-Game.

La release-ul oficial de la EA Sports am putut observa că Fut Scoreboard a avut dreptate, unele Face Stats-uri sunt nițel diferite, dar cele In-Game sunt identice.

Astfel, orice fan FC24 care este nerăbdător are sanșa să își caute jucătorul preferat în baza de date, pentru a afla dacă acesta a primit un upgrade sau, de ce nu, un downgrade.

Pe link-ul de mai jos aveți sanșa de a explora baza de date a cardurile din FC24 Ultimate Team.

Heroes și UEFA Champions League Heroes

La sfârșitul lunii iulie, EA Sports a început să ne prezinte cardurile UCL Heroes, care vor fi prezente pe parcursul ediției EA FC24.

Cei de la FC24 ne-au prezentat câte 4-5 carduri zilnic, de pe 25 iulie până pe 28 iulie, când au publicat lista completă a eroilor UCL.

Dacă ați reușit să faceți pre-order la EA FC24 până în data de 22 August, EA Sports v-a pregătit o recompensă, aceasta constituie într-un card garantat UCL Heroes pe data de 27 Noiembrie.

Revenim la FUT Scoreboard care ne bucură cu un alt leak. Acesta ne-a prezentat pe 8 septembrie nu doar lista cu toate cardurile noi Heroes, dar și cu stats-urile acestora.

De la Carlos Tevez până la Alex Scott, toate cele 19 carduri noi Heroes sunt prezentate mai jos.

(sursa: https://twitter.com/Fut_scoreboard)

Nike Mad Ready

În acest an, EA Sports își propune parteneriate impresionante, unul din acesta este colaborarea cu Nike.

Surprinzător, dar prima promoție anunțată chiar de cei de la EA Sports din această ediție este Mad Ready, pe când în edițiile precendente, prima promoție a fost Ones To Watch. Ba mai mult, prima promoție din Early Access.

De pe 22 septembrie, cei care au procurat ediția Ultimate, vor beneficia de o promoție exclusivă. Din păcate, în acest moment știm doar doi jucători prezenți în această promoție. Aceștia sunt Enzo Fernandez, campionul mondial cu Argentina, jucătorul celor de la Chelsea Londra, și Federico Chiesa, atancatul celor de la Juventus Torino.

Mai multe detalii despre această promoție nu sunt disponibile deocamdată.

Primul Player of the Month

Player of the Month revine și, ca de obicei, EA Sports ne prezintă candidații pentru POTM Premier League August.

Aceștia sunt:

  • Taiwo Awoniyi – atacantul Nigerian al celor de la Nottingham Forest a reușit 3 goluri în cele 3 meciuri.
  • Bryan Mbeumo – atacantul celor de la Brentford a reușit 4 goluri în 4 meciuri.
  • James Maddison – englezul a reușit 2 goluri și 2 pase decisive în cele 4 meciuri jucate.
  • Kaoru Mitoma – internaționalul japonez a reușit în cele 4 meciuri jucate doar 1 gol, dar 3 pase decisive.
  • Jarrod Bowen – mijlocașul celor de la West Ham a marcat 3 goluri și o pasă decisivă în cele 4 meciuri jucate.
  • Rodri – campionul ultimei ediții de UCL și campionul Angliei, a reușit 2 goluri și o pasă decisivă în cele 4 meciuri în care a fost prezent.

Astăzi, 15 septembrie 2023, a fost anunțat câștigătorul acestui premiu, de jucător al lunii August în Premier League. Mijlocașul ofensiv al celor de la Tottenham Hotspur, James Maddison, a fost votat jucătorul lunii august în campionatul englez.

Încă nu avem confirmarea din partea celor de la EA Sports că vom avea un card SBC pentru acest POTM, ultimul joc în care jucătorul lunii august din Premier League a fost introdus drept SBC a fost FIFA 20.

(sursa: @SpursOfficial Twitter)

Promoția Pepsi

În această vară, pe Twitter, comunitatea discuta un leak interesant, anume că EA Sports ar pregăti o promoție în parteneriat cu cei de la Pepsi.

În dimineața de 11 septembrie, pe Twitter a apărut prima poză cu o sticlă de Pepsi pe care era scris: ,,FREE EA SPORTS FC 24 IN-GAME REWARDS”.

Cum zice comunitatea, dacă o să cumperi o sticlă de Pepsi în colaborare cu EA Sports FC 24, prin scanarea unui QR-code vei primi diferite iteme în Ultimate Team.

Pe eticheta exista un link, acesta fiind europe.pepsifc24.com, unde sunt mai multe informații despre această promoție. Din păcate, acest link nu este disponibil pentru utilizatorii din România. Dar, folosind VPN, putem observa că această promoție este disponibilă deocamdată doar pentru Marea Britanie, Norvenia, Belgia, Franța și Olanda.

După selectarea țării, există o numărătoare înversă. Această numărătoare înversă ne comunică faptul că, în mai puțin de 19 zile, promoția Pepsi va începe.

Acestă promoție poate fi folosită de maximum 10 ori pentru un EA Account.

autor: Bogdan G.

CS2National CS2

Nexus câștigă ACL Season 1!

După revenirea din febra care a cuprins scena în urma Campionatului Mondial de Esports, Nexus reîncep parcursul în competițiile internaționale, așa cum deja ne-am...
SimRacing National

RLR: Sezonul 4, Formula 4!

Cel de-al patrulea campionat în mediul de simulare iRacing organizat de Racing League Romania va beneficia de aportul experienței grupării Zecarul eSports, care de...