Regali este un jucător deseori uitat atunci când vorbim de performanțele jucătorilor români din mediile superioare de joc ale CS:GO, însă ce a reușit acesta să realizeze în ultima lună vă fi greu de ignorat pentru o lungă perioada de timp.

O echipă „specială”

Protagonistul nostru face parte dintr-o echipă nu chiar obișnuită pentru scena de Counter-Strike din 2022, unde se caută din ce în ce mai mulți „starplayeri”. După despărțirea de vechiul lor aliniament  care nu se mai aflase în situația de a participa în fazele superioare ale unui Major (ratarea calificării în play-off la distanță de un meci pentru PGL Major Stockholm și calificarea în sferturi pentru PGL Major Antwerp), administrația Copenhagen Flames s-a orientat în continuare spre jucători autohtoni.

Astfel, pe 13 august 2022, au semnat contractul cu birdfromsky, raalz, b0RUP, TMB, regali, sub comanda lui cube (coach). Mulți au fost uimiți de alăturarea în echipă a doi jucători cu rol principal de in game leader (birdfromsky și raalz) și doi cu rol de support (b0RUP, TMB), ceea ce a atras opinia publică spre a cataloga noul CPH drept o echipă ciudată.

(sursa: HLTV)

De ce regali?

Observăm că, în afară de regali, toți ceilalți jucători sunt de naționalitate daneză, așa că probabil ne întrebăm de ce nu au preferat un jucător danez pe postul de AWP. Regali a crescut în Danemarca, acolo și-a desfășurat studiile încă de mic, a învățat limba foarte bine și s-a integrat. Nu și-a uitat originile, făcându-și debutul profesionist cu o echipă românească, dar a făcut pasul către scena internațională prin apariții pentru academia Fnatic.

(sursa: regali youtube)

Un început greu... dar o schimbare de zile mari

Nu spre uimirea multora, echipa nu a reușit să performeze din start la nivelul la care fanii celor de la Copenhagen Flames erau obișnuiți. Au ratat calificarea la RMR, având probleme cu echipe declarate pe foaie inferioare acestora.

S-a crezut pentru o perioadă chiar că experimentul va fi nereușit. Jucătorii, însă, n-au încetat niciun moment să se încreadă în propriile forțe, și, după mai multe luni de muncă, rezultatele au început să apară.

(sursa: CopenhagenFlames Twitter)

Trei poziții fruntașe în doar o lună

De pe data de 20 octombrie, echipa condusă de birdfromsky au participat la 3 turnee notabile în scena internațională, reușind să le câștige pe toate într-o manieră dominantă.

Este vorba de CCT South Europe Series 1, CCT Central Europe Series 3 și European Development Championship 6 cu un fond de premiere în jurul a 50.000$ pentru fiecare dintre ele.

(sursa: CopenhagenFlames twitter)

Regali – steaua care a strălucit intens

Regali a fost cel care a pus în față o performanță uluitoare, terminând cu un rating 2.0 în jurul valorii de 1.25 cele 3 turnee, și ajungând la 1.24 în ultimele 3 luni.

Acesta a fost decisiv în multe runde, însă trebuie să înțelegem că nu ar fi reușit această realizare dacă nu ar fi avut parte de coechipieri lipsiți de sine. Toată echipa merită în mod egal laudele fanilor și analiștilor.

(sursa: CopenhagenFlames twitter)

Fost jucător la Astralis: „Regali este gata să concureze la nivel înalt”

Bubzkji, un fost jucător la echipa care a făcut istorie pentru Danemarca, și chiar pentru scena mondială de CS:GO îl laudă pe regali și susține că orice echipă mare care are nevoie de un AWPer ar face bine să îl considere pe acesta în desfășurarea căutării.

Și smooya, un mare streamer la momentul actual în domeniu, dar fost jucător pentru echipe notabile de tier1 a declarat că „regali este într-o formă de zile mari” și l-a încurajat să își păstreze determinarea pentru a păstra performanțele de până acum la același nivel.

Atâtea felicitări din partea unor adevărate „personalități” ale scenei nu pot decât să ne bucure din postura de cetătațeni români. Ne dorim din ce în ce mai multe astfel de situații, și nu zicem asta constant doar de dragul de a spera, ci ne este clar un progres în ultimele luni al țării noastre per total în ceea ce privește nivelul de joc.

 

autor: Alexandru Bănescu

International LOLLeague of Legends

Ce aduce anul 2023 echipei Fnatic?

Acest off-season a adus schimbări neașteptate și interesante în Fnatic după ce organizația a fost eliminată din Worlds înainte de sferturile de finală....
Sim RacingSimRacing National

Racing League Romania: Mid-season review

După ce primele texte de sim racing de pe 101HP au fost dedicate activității internaționale intense, e momentul să aruncăm o privire și asupra...