Acest off-season a adus schimbări neașteptate și interesante în Fnatic după ce organizația a fost eliminată din Worlds înainte de sferturile de finală.

Având în vedere acest final dezamăgitor, echipa avea nevoie de niște schimbări, iar acelea sunt revenirea lui Rekkles, promovarea lui Rhuckz din academie și înlocuirea lui YamatoCannon cu Crusher care, de asemenea, a făcut parte din Fnatic TQ.

O decădere neașteptată pentru Fnatic în Worlds

Fnatic a început în forță campionatul mondial în etapa de play-ins, reușind să se claseze pe prima poziție în grupa A și avansând în următoarea etapă cu scorul de 4-1, cu toate că a fost nevoie să joace cu rezervă pe rolul de suport, mai apoi câștigând detașat primele două meciuri din grupe.

Din nefericire, acelea au fost ultimele meciuri câștigate de Fnatic în acest campionat, echipa pierzând următoarele 4 meciuri și fiind eliminată din grupe de Edward Gaming.

Formația pe care o va folosi Fnatic în LEC 2023

Din cauza acestui final, cei din staff-ul organizației s-au gândit la tot felul de posibilități de compoziții și de playeri cu care ar putea semna pentru ca echipa să poată fi una de succes în anul ce urmează.

Revenirea lui Rekkles a fost una dintre schimbările care nu păreau a fi posibile la începutul off-season-ului, ad carry-ul alegând să se întoarcă la Fnatic, echipa alături de care a petrecut aproape 8 ani.

Acesta va juca alături de Rhuckz, support-ul de la Fnatic TQ, care s-a descurcat exemplar în cele două meciuri din play-ins când a trebuit să îi ia locul lui Hylissang. Din cauza inconsitenței lui Hyli de-a lungul timpului, organizația a decis să își ia rămas bun de la acesta și să semneze cu Rhuckz, care a ieșit foarte mult în evidență în ultima perioadă, atât în liga spaniolă și EU Masters, cât și în Worlds.

Schimbarea lui Yamato a venit ca o dezamăgire pentru fanii organizației care sperau să îl vadă pe acesta în echipă cu Rekkles, mai ales că Yamato era apreciat de aceștia și datorită devotamentului său față de echipă sau a discursurilor sale motivante și pline de viață.

Ceea ce a lipsit roster-ului anul acesta au fost de multe ori lucrul în echipă și coordonarea, iar Crusher poate fi un element foarte important în acest sens, având în vedere și experiența sa vastă în coaching.

Multe persoane au clasat echipa în top 3 în LEC anul următor, însă va rămâne de văzut dacă acest roster este un upgrade al celui din anul 2022. Vă vom ține la curent atât cu noutăți din scena internațională de League of Legends, cât și cu alte informații importante despre echipele din LEC.

autor: Diana E.

CS2National CS2

sXe părăsește KTRL

Jucătorul român încheie contractul cu organizația înființată acum aproximativ doi ani, după o perioadă de un an și o lună petrecută reprezentând-o. ...