Split-ul de vară al campionatului European a debutat pe data de 17 iunie, iar cea de-a doua săptămână a primei etape va începe în această seară de la ora 19:00 cu meciul dintre SK Gaming și Team BDS.

Printre invitații acestei săptămâni se numără Broxah și Frankie Ward care vor face parte din echipa analiștilor, dar și Troubleinc care va intervieva playerii și coaching staff-ul echipelor.

Ce echipe sunt neînvinse după Week 1?

În urma meciurilor impresionante care au avut loc săptămâna trecută, două dintre cele zece echipe din LEC au reușit să rămână neînvinse, și anume MAD Lions și Team Heretics. MAD a câștigat împotriva Team Vitality, G2 Esports și KOI. În ceea ce privește Team Heretics, aceasta a ieșit în evidență, în ciuda așteptărilor publicului, și a învins SK Gaming, Team Vitality și Astralis.

Următoarele echipe din clasament sunt Fnatic și G2 Esports care dețin scorul de 2 victorii și o singură înfrângere, iar după acestea urmează SK Gaming, Astralis, KOI, Team BDS și Team Vitality cu o victorie și două înfrângeri. Din păcate pentru fanii organizației Excel, aceasta se află din nou pe ultima poziție în clasament cu 3 înfrângeri consecutive.

Ce meciuri vor avea loc în Week 2?

Echipele sunt tot mai aproape de a trece în etapa de serii best of 3, două dintre acestea urmând să fie eliminate săptămâna viitoare. Astfel, organizațiile vor mai avea încă 6 meciuri la dispoziție pentru a urca în clasament.

‘Match of the week’ este reprezentat de Team Heretics și KOI care se va desfășura duminică la ora 21:00. Printre meciurile importante se mai numără și Excel Esports vs Team Heretics, orice victorie fiind foarte importantă pentru Excel, organizația fiind eliminată în prima etapă atât în Winter Split, cât și Spring Split.

În această seară vor mai juca și KOI vs Fnatic, Team Vitality vs G2 Esports, Astralis vs MAD Lions. Mâine vom avea parte de Excel Esports vs Team BDS, Astralis vs Team Vitality, Team Heretics vs KOI, G2 Esports vs SK Gaming și MAD Lions vs Fnatic.

Luni, 26 iunie se vor juca următoarele meciuri, astfel: Team BDS vs Team Heretics, MAD Lions vs Excel, G2 Esports vs Astralis, KOI vs SK Gaming și Fnatic vs Team Vitality.

Unde vor putea fi urmărite meciurile?

Meciurile campionatului european vor putea fi urmărite atât pe lolesports.com, cât și pe platformele de streaming precum Twitch.tv și YouTube. Este de menționat faptul că biletele pentru finala din Montpellier, Franța, vor fi date spre vânzare începând cu miercuri, 12 iulie.

autor: Diana E.