LEC Season Finals se apropie de final, astfel că o singură săptămână ne mai desparte de aflarea echipei câștigătoare a titlului. Săptămâna viitoare vom afla, de altfel, și seed-urile echipelor europene de la Worlds.

Unde și când se va desfășura etapa finală?

Atât finala din loser’s bracket, cât și finala propriu-zisă se vor difuza pe lolesports chiar din arena Sud de France din Montpellier sâmbătă, 9 septembrie, respectiv duminică, 10 septembrie, iar meciurile vor începe la 19:00 ora României.

Fnatic a reușit ieri seară să învingă Team BDS într-o serie impresionantă care a ajuns la cel de-al cincilea meci. Astfel, și-a asigurat locul atât pentru Montpellier, cât și pentru Worlds, iar BDS a fost eliminată din competiția pentru finala din lower bracket. Totuși, organizația mai are o șansă pentru Worlds pe 9 octombrie, când va juca vs Golden Guardians.

G2 Esports vs MAD Lions

În această seară de la 19:00 se va desfășura semifinala din winner’s bracket. Câștigătoarea avansează în finala de pe 10 septembrie, în timp ce echipa pierzătoare va pica în lower bracket și se va întâlni cu Fnatic în Montpellier sâmbătă, 9 septembrie.

G2 Esports este favorita acestei serii, având în vedere faptul că aceasta a dominat split-ul de vară, terminând regular season-ul pe locul 1 cu 8 victorii și o singură înfrângere. Deși MAD Lions a învins G2 în etapa de best of ones, G2 reușeste întotdeauna să își revină atunci când contează mai mult, în acest moment fiind vorba de un loc în finală.

Cine este invitatul special din această seară?

Deși Odoamne nu a reușit să avanseze până în etapa finală, acesta a fost invitat în studioul LEC pentru a analiza și comenta meciurile alături de Drakos, Caedrel și Sjokz. Atât meciul din această seară, cât și cele de săptămâna viitoare vor putea fi urmărite pe lolesports.com, dar și pe YouTube și Twitch.tv.

autor: Diana E.