Salutare tuturor! Sunt Alexandru Șiclovan și îmi stă în obicei să trec imediat la subiect după ce am făcut cunoștință. Acordul cu 101hp.ro vine chiar în toiul pregătirilor echipei noastre, West Competition Racing, pentru Bucharest Gaming Week 2022.

După doi ani în care acest eveniment a fost constrâns să se desfășoare online, în sfârșit avem ocazia de a ne reuni în persoană și de a organiza primul nostru LAN party în fața a mii de oameni.

Ne-am format o rețea de parteneri, dar mai important e că ne-am apropiat foarte mult de cei care cred în pasiunea noastră. Legătura creată cu Rapid eSports este un foarte bun exemplu în acest sens.

SHARE LOCATION: STANDUL 3

Prietenii noștri de la Sim Racing Experiance Iași „joacă în deplasare” în acest weekend, punându-ne la dispoziție cinci riguri complete pe care vom găzdui concursuri în Assetto Corsa Competizione, F1 2022, Assetto Corsa și Grand Prix 4. 200 de locuri sunt deschise la aceste turnee, iar dacă ți-ai luat bilet pentru BGW, te așteptăm în simulator după ce te înscrii aici.

Nu este prima oară când reunim comunitatea de sim racing la un eveniment offline: ne-am întâlnit în jurul unor simulatoare high-end la galele de premiere Racing League Romania, iar în toamna anului trecut, caravana BMW Sim Racing Tour a poposit la Băneasa.

Este însă prima oară când organizăm un LAN veritabil, câte cinci concurenți dându-și coate sau aruncându-și priviri intimidante înainte de a lua startul în aceeași cursă pentru premii.

DESCHIDEM NOI FRONTURI

În paralel, ne aventurăm pentru prima oară în sfera consolelor, unde propunem confruntări pe două platforme foarte populare: Rocket League și MotoGP 2022. Deși vă invităm să prindeți curaj și să vă înscrieți în turnee, dacă vă grăbiți, puteți încerca o experiență free to play fugară în pauzele dintre competiții.

Vă bate deja gândul să vă construiți un simulator acasă? În aceste zile, Playseat ne oferă ocazia să testăm cele mai noi produse din gama lor, interesul pentru modelul Trophy fiind deja cunoscut.

Gazdele acestor concursuri sunt componenții echipei noastre: Victor Nicolae, Sebastian Apostol, Dragoș Simion și Andrei Miclea. Aceștia vin după lasarea pe poziția a patra la categoria Silver în cursa de 24 de ore de la Spa-Francorchamps din cadrul SRO eSports Intercontinental GT Challenge și finala mondială BMW SIM Time Attack, la care Victor Nicolae a reprezentat țara noastră pentru al doilea an consecutiv. Așadar, aveți la cine apela pentru tips and tricks.

Conținut „motorizat” nu va fi doar la standul nostru. Mai puteți da tururi în mediul Assetto Corsa și în proximitatea scenei principale, pe simulatoarele găzduite de Kaufland la standul 20. Totodată, dezvoltatorul autohton Gameloft prezintă jocul arcade Asphalt 9: Legends la standul 8.

Tot nu v-am convins? Iată lista completă a titlurilor popularizate la Bucharest Gaming Week 2022.

Autor: Alex Ș.

CS2International CS2

Majorul din Rio va avea campioni în premieră!

Niciunul dintre cei 20 de jucători rămași în competiție nu a mai câștigat anterior Majorul. MOUZ și Outsiders, Furia și Heroic, semifinalele Rio Major....