După o perioadă în care a părut că s-a lăsat liniștea peste ceea ce urmează să se întâmple cu adeX și Ciocardau, aceștia au făcut public anunțul că vor începe o nouă provocare alături de un brand cu renume, însă care de puțin timp a călcat în lumea Counter Strike-ului.

GUCCI GAMING ACADEMY – UN NOU PROIECT INTERESANT

Cei de la Gucci, companie care nu mai are nevoie de introducere, au luat decizia de a se lansa pe partea de Counter Strike într-un proiect complex, care include și o colaborare cu platforma Faceit.

Mișcarea are ca scop susținerea tinerelor talente și descoperirea acestora, cu ajutorul sistemului de matchmaking faceit, așadar, orice jucător folosește platforma pentru a juca și ajunge la un nivel superior are șanse de a fi contactat.

Adițional, a fost creată și o academie cu jucători destul de cunoscuți, cu un anumit istoric în scenă, care deja a avut parte de un bootcamp unde au participat la mai multe sesiuni de îmbunatățire a cunoștințelor atât despre joc, cât și altele care țin de psihologie și sănătate.

CIOCARDAU ȘI ADEX, ÎN FORMULA NOII ACADEMII

Datorită performanțelor bune pe care le-au avut atât pe Faceit, dar mai ales în meciurile oficiale pe care le-au disputat, adeX și Ciocardau au intrat în vizorul celor care au ales numele care să alcătuiască această nouă echipă.

Alături de cei doi jucători români s-au alăturat shadiy, GOODY și 2h, nume mai puțin cunoscute, însă reamintim că obiectivul este promovarea acestora. Coach va fi Neil Murphy, cunoscut ingame ca NeiL_Mcs pentru activitatea sa de Manager la programul FPL și FPLC al Faceit, dar și de coach la Into The Breach.

(sursa: pro.faceit.com)

ACTIVITĂȚILE RECENTE ALE CELOR DOI

ADEX a activat ultima dată oficial într-o echipă în mai, pentru AllStars, unde nu a bifat prea multe meciuri, iar de atunci a ocupat doar posturi de stand-in la câteva echipe. AWP-ul român a jucat pentru o perioadă și la MOUZ NXT, alături de jucători experimentați, unii care chiar au făcut ulterior pasul spre tier 1.

Ciocardau s-a despărțit de OneTap în decembrie, anul trecut, iar de atunci a participat la câteva evenimente locale cu diferite mix-uri românești, însă nimic de durată.

Ciocardau, o noua provocare (sursa: Facebook)

Nu se cunoaște deocamdată primul turneul la care vor activa jucătorii noștri, însă vom posta de îndată ce vom știi.

Mai multe detalii: https://pro.faceit.com/gucci-gaming-academy/

Mult succes, Ciocardau și adeX!

autor: Alex Bănescu

EA FCEA FC InternationalEA FC National

Format surprinzător pentru noul sezon pro de EA FC!

EA Sports a anunțat în această săptămână noul format al competițiilor oficiale la nivel pro pentru următorul sezon. EA FC 24, primul titlu din noua...