DLC special lansat de EA

Odată cu începutul celui mai mare turneu internațional de fotbal din întreaga lume, EA Sports a pregătit un DLC special și multe promoții în modul de joc Ultimate Team.

DLC-ul special pentru World Cup este deja disponibil din data de 9 Noiembrie pentru descărcare. Toți care dețin jocul licențiat îl pot descarcă. Din păcate, doar cei de pe Nintendo Switch nu pot benefia de acest DLC special.

Jucătorii se pot juca între ei online, pot simula turneul, schimbând grupele între ele sau chiar adăuga o naționalitate care nu s-a calificat la Campionatul Mondial din Qatar.

Țările calificate la Campionatul Mondial din Qatar sunt următoarele:

  • Grupa A: Qatar, Ecuador, Senegal, Olanda
  • Grupa B: Anglia, Iran, SUA, Țara Galilor
  • Grupa C: Argentina, Arabia Saudita, Mexico, Polonia
  • Grupa D: Franța, Australia, Danemarca, Tunisia
  • Grupa E: Spania, Costa Rica, Germania, Japonia
  • Grupa F: Belgia, Canada, Maroc, Croația
  • Grupa G: Brazilia, Serbia, Elveția, Cameroon
  • Grupa H: Portugalia, Ghana, Uruguay, Coreea de Sud

Țările care nu s-au calificat la Campionatul Mondial dar care sunt în joc sunt: Austria, China, Republica Ceha, Finlanda, Ungaria, Islanda, Irlanda, Italia, Noua Zeelanda, Irlanda de Nord, Norvegia, Scoția, Suedia, Ucraina și, desigur, România.

Modurile de joc

1. FIFA World Cup Kick-Off: unde putem juca atât online cât și offline un meci cu toate cele 32 de țări calificate.

2. FIFA World Cup 2022 Tournaments: în acest mod de joc există posibilitatea de a juca tot turneul de la faza grupelor până la finală, în acest mod putem să modificăm grupele cum dorim noi, ba chiar să eliminam o naționalitate și să adăugăm alta.

3. Online Tournaments: modul de joc dat este exclusiv online unde începem în faza eliminatorie, trebuie să învingem 4 oponenți online și să câștigam trofeul.

4. FIFA World Cup Live: începând cu 21 noiembrie acest mod de joc se va actualiza frecvent cu cele mai recente schimbări într-o echipa și în tot turneul. Poți juca un meci viitor sau un meci care a fost deja jucat la acest Campionat Mondial.

Trailer oficial

Autor: Bogdan G.

CS2International CS2

Outsiders – campionii de la Rio!

Câștigătorii celui de-al 18-lea Major de CS:GO sunt Outsiders după o finală în care au învins Heroic cu 2-0....