Mid Season Invitational se apropie cu pași repezi, astfel că suntem tot mai aproape de a afla care este cea de-a doua echipă care va reprezenta Europa în campionatul internațional care se va desfășura în luna mai. Între timp, prima etapă din split-ul de primăvară se apropie de final și doar 8 echipe vor ajunge în group stage.

Pe ce loc se clasează Excel în acest moment?

Excel Esports împreună cu Fnatic, MAD Lions și Team Heretics se află în acest moment la finalul clasamentului cu scorul de 2 victorii și 4 înfrângeri și mai au la dispoziție 3 meciuri pentru a putea urca în top 8 și a merge mai departe în etapa de best of 3 double elimination. Excel va avea parte de 3 matchup-uri dificile, urmând să joace împotriva echipelor KOI, Team BDS și Astralis.

Analizând situația organizației din prima parte a etapei, aceasta a reușit să învingă două echipe cu renume, mai exact MAD Lions și Fnatic, iar ambele meciuri au fost câștigate cu un avantaj considerabil.

Ajustări în ceea ce privește roster-ul echipei Excel

În urmă cu câteva zile, organizația a anunțat printr-o postare pe Twitter că în acest weekend important, Felix “Abbedagge” Braun îi va lua locul lui Vincent “Vetheo” Berrié în poziția de mid laner din cauza ce țin de sănătatea fizică și psihică a francezului. Abbedagge a fost semnat ca rezervă pentru Excel în urmă cu aproape 3 luni, marcând totodată și întoarcerea sa din America de Nord.

Conform blix.gg, Excel a semnat și cu Christophe “Kaas” van Oudheusden în calitate de coach al echipei. Acesta a fost unul dintre antrenorii organizației MAD Lions din decembrie 2019 până în noiembrie 2022 și a ajutat echipa să fie în top-ul campionatului în fiecare split.

Când poate fi urmărită ultima parte a etapei de best of 1?

Următoarele meciuri vor putea fi vizionate sâmbătă, duminică și luni atât pe lolesports.com, cât și pe Twitch.tv și YouTube, iar acestea vor începe la ora 19:00. Meciurile echipei Excel vor putea fi urmărite sâmbătă de la 20:00, iar duminică și luni de la 19:00.

autor: Diana E.

Sursă banner: Excel Esports

International LOLLeague of Legends

Încep calificările pentru MSI în LCS

Sezonul regulat din LCS a luat sfârșit săptămâna trecută după 3 zile de meciuri intense, la finalul cărora echipa C9 (14 victorii și 4...