Vineri, 5 mai, EA Sports ne-a prezentat echipa TOTS Premier League, iar duminică, 7 mai, English Football League. Aceste echipe vor fi disponibile o săptămână.

TOTS Premier League

 • Erling Haaland – un debut de nedescris în Premier League pentru norvegianul de la Manchester City, tânărul de doar 22 ani a înscris de 51 de ori în toate compețiile și a acordat 8 assist-uri, acesta a fost prezent în 47 de meciuri, astfel el a primit un upgrade pe măsură, de la 3 la 5 stele Weak Foot și de la 3 la 4 stele Skill Moves.
 • Mohamed Salah – chiar dacă Liverpool are un sezon dezamâgitor, atacantul egiptean este consistent și marchează sau oferă o pasă decisivă în aproape fiecare meci, acesta are 30 goluri marcate și 11 assist-uri în cele 48 meciuri jucate în toate compețiile, cu această ocazie EA Sports ia dat un upgrade de la 4 la 5 stele Skill Moves.
 • Marcus Rashford – englezul are un sezon nemaipomenit, unul din cele mai bune sezoane de până acum, acesta a marcat 29 de goluri și a assistat la 11 goluri în 53 de meciuri în toate competițiile, astfel el a primit un upgrade de la 3 la 4 stele Weak Foot.
 • Harry Kane – atacantul englez a reușit 28 de goluri în acest sezon și 5 assist-uri, dar nu a primit nici un upgrade la Weak Foot sau Skill Moves.
 • Martin Ødegaard – un alt norvegian care este într-o formă de nedescris, căpitanul celor de la Arsenal a reușit 15 goluri și 8 assist-uri în cele 42 de meciuri în toate competițiile, dar din păcate nu a primit nici un upgrade la Skill Moves sau Weak Foot.
 • Kevin De Bruyne – mijlocașul celor de la Manchester City este cel mai bun assister din Premier League în acest sezon, el a reușit 27 de pase decisive dar și 10 goluri în 44 meciuri jucate în toate competițiile, dar din păcate nu a primit nici un upgrade la Skill Moves sau Weak Foot.
 • Casemiro – brazilianul a jucat un rol destul de important în primul său sezon din Premier League, acesta a reușit 5 goluri și 7 assist-uri în 48 de meciuri, astfel acesta a primit un upgrade de la 2 la 3 stele Skill Moves și de la 3 la 4 stele Weak Foot.
 • Bukayo Saka – atacantul celor de la Arsenal a fost un jucător cheie pe tot parcursul sezonului, englezul a reușit să marcheze 14 goluri și să ofere 11 pase decisive în cele 45 de meciuri jucate, aceste merite ia adus un upgrade de la 4 la 5 stele Weak Foot.
 • Gabriel Martinelli – un alt atacant de la Arsenal a reușit să primească un card TOTS, brazilianul a reușit 16 goluri și 6 pase decisive în 45 de meciuri, din păcate nu a primit nici un upgrade la Skill Moves sau Weak Foot.
 • Bruno Guimarães – mijlocașul celor de la Newcastle Unite a marcat 4 goluri și a reușit 5 pase decisive în 36 de meciuri jucate în acest sezon.
 • Oleksandr Zinchenko – fundașul ucrainean a avut un sezon uimitor la Arsenal, acesta a marcat doar un gol și a oferit doar 2 assist-uri în cele 33 de meciuri jucate, dar a fost un jucător de neînlocuit pentru echipa antrenată de Mikel Arteta, astfel el a primit un upgrade de la 3 la 4 Weak Foot.
 • Rúben Dias – portughezul a reușit un gol în cele 39 de meciuri și a fost cel mai important din echipa celor de la Manchester City, din păcate nu a primit nici un upgrade la Weak Foot sau Skill Moves.
 • William Saliba – la doar 22 de ani, fundașul francez este un jucător cheie în echipa celor de la Arsenal, acesta a reușit 3 goluri și un assist în cele 33 de meciuri jucate, din păcate nu a primit nici un upgrade.
 • Kieran Trippier – fundașul englez a marcat doar un gol dar a reușit 9 assist-uri în cele 42 de meciuri jucate.
 • Aaron Ramsdale – portarul celor de la Arsenal a reușit un sezon destul de bun pentru echipa sa, din cele 38 de meciuri jucate a reușit să țină poarta neatinsă de 14 ori.

TOTS Moments:

TOTS Moments sunt cardurile jucătorilor care nu au avut un sezon consistent, dar și-au ajutat echipa în anumite momente.

 • Heung-Min Son – koreanul a reușit să primească doar un card TOTS Moments, el a reușit 14 goluri și 5 pase decisive în 44 meciuri jucate, cel mai important moment al acestui sezon a fost în meciul cu Leicester când acesta a marcat 3 goluri.
 • Raphaël Varane – fundașul francez a avut un rol important pentru Manchester United în acest sezon, acesta a jucat 30 de meciuri dar nu a înscris niciodată.
 • Reece James – englezul a reușit doar 2 goluri și 2 pase decisive în cele 24 meciuri jucate, dar un gol și un assist a fost împotriva celor de la AC Milan în UEFA Champions League.

Mai jos este prezentată o poză cu toți jucătorii.

TOTS English Football League

În această echipă sunt inclus jucătorii care au avut un sezon nemaipomenit din ligile secundare al fotbalului englez. EA Sports a decis cine a meritat un card TOTS din ligile respective. Mai jos sunt reprezentați jucătorii disponibili în pachete:

  • Chuba Akpom – mijlocașul ofensiv al celor de la Middlesbrough a avut un sezon uimitor, a reușit să marcheze 29 de goluri dintre care 28 în Championship (liga secundară din Anglia) și să ofere 2 pase decisive în cele 40 de meciuri jucate, astfel el a primit primul său card special din această ediție FIFA, acest care a primit un upgrade de +22 rating OVR și un upgrade de la 3 la 5 stele Weak Foot.
  • João Pedro – atacantul brazilian al celor de la Watfor a reușit 11 goluri și 4 assist-uri în 35 de meciuri jucate doar în Championship, astfel acesta a primit un card TOTS cu un upgrade de +21 rating OVR și upgrade de la 3 la 5 stele Skill Moves.
  • Josh Brownhill – mijlocașul celor de la Burnley a reușit 7 goluri și 10 assist-uri în cele 48 de meciuri în care a fost prezent, acesta a primit un card TOTS cu un upgrade de +19 rating OVR și upgrade de la 3 la 5 stele Weak Foot.
  • Nathan Tella – mijlocașul englez al celor de la Burnley a reușit 19 goluri și 5 pase decisive în cele 45 meciuri jucate, cardul TOTS primit nu este singur card primit în acest sezon, dar această versiune a primit un upgrade uimitor, de la 3 la 5 stele Skill Moves și de la 2 la 3 stele Weak Foot.
  • Viktor Gyökeres – atacantul suedez al celor de la Coventry, a marcat 22 de goluri și 10 pase decisive în cele 47 meciuri jucate, a primit un card TOTS cu un upgrade de +19 rating OVR și upgrade de la 3 la 4 stele Skill Moves și de la 3 la 4 stele Weak Foot.
  • Barry Bannan – mijlocașul scoțian al celor de la Sheff Wed a reușit 7 goluri și 12 assist-uri în 45 de meciuri jucate, acesta a primit un upgrade de +18 rating OVR și un upgrade de la 2 la 4 stele Weak Foot.
  • Sam Hoskins – mijlocașul celor de la Northampton a reușit 22 goluri și 7 pase decisive în 41 meicuri jucate, astfel el a primit primul său card special în această ediție, acest card special a venit cu un upgrade de +23 rating OVR.
  • Ryan Giles – fundașul celor de la Middlesbrough a reușit 12 pase decisive în 46 meciuri jucate, acesta a primit un upgrade de +19 rating OVR și upgrade de la 2 la 3 stele Weak Foot.
  • Anel Ahmedhodzic – fundașul celor de la Sheffield United a avut un sezon destul de bun pentru un fundaș, a marcat 7 goluri și dat 2 pase decisive în 40 meciuri jucate.
  • Carl Piergianni – englezul celor de la Stevenage a marcat 8 goluri și a acordat 2 pase decisive în cele 54 de meciuri jucate în toate competițiile.
  • Jonson Clarke-Harris – atacantul jamaican de Peterborough a dat 28 de goluri și 5 assist-uri în 52 de meciuri jucate în toate competițiile engleze.
  • Lawrence Vigouroux – în cele 46 de meciuri jucate, portarul celor de la Leyton Orient a pastrat poarta fără goluri în 24 de meciuri.

Squad Building Challenges

Până în acest moment avem 4 jucători disponibili la Squad Building Challenges.

Allan Saint-Maximin – francezul a primit un card TOTS Moments la SBC, acesta a marcat doar un gol și a acordat 5 assist-uri în cele 27 meciuri jucate, precum ne comunică EA Sports, acest card Moments i-a fost acordat pentru performanța în remiza contra Manchester City, acesta a acordat 2 assist-uri și a fost proclamat omul meciului.

Kai Havertz – germanul a primit un card Flashback la SBC, precum ne comunică EA Sports, acest card a fost primit pentru cardul lui TOTS din ediția FUT 20.

Alisson Becker – brazilianul a avut un sezon încredibili, chiar dacă Liverpool nu prea, acesta a primit un card la SBC, în acest sezon portarul brazilian a jucat 45 de meciuri și a păstrat poarta fără goluri în 16 partide.

Phil Jagielka – legenda celor de la Everton a primit un card TOTS Moments la SBC, acesta a marcat 2 goluri și a acordat 1 assist în cele 30 meciuri jucate, precum ne comunică EA Sports, acest card Moments i-a fost acordat pentru performanța în victoria contra Huddersfield, acesta a marcat un gol.

Pe lângă cardurile enumerate mai sus, EA Sports ne-a prezentat un SBC mai special, recompensa acestui SBC este un Player Pick din 3 carduri TOTS, aceste carduri aparțin celor 3 tineri din English Football League, care au fost numiți cei mai buni tineri ai sezonului.

Bali Mumba – la doar 21 de ani, fundașul englez a jucat un rol important pentru echipa din divizia a 3-a a Angliei, acesta reprezintă echipa Plymouth pentru care a marcat 6 goluri și 10 assist-uri în 47 de meciuri în acest sezon, acesta a primit un card TOTS și un upgrade uimitor de +24 rating OVR, precum și upgrade de la 2 la 3 stele Skill Moves și de la 3 la 5 stele Weak Foot.

Alex Scott – având doar 19 de ani, mijlocașul englez a marcat 2 goluri și 5 assist-uri pentru Bristol City din divizia secundară a Angliei, acesta a primit un card TOTS cu un upgrade de +23 rating OVR și upgrade de la 3 la 5 stele Skill Moves și de la 3 la 4 stele Weak Foot.

Junior Tchamadeu – la doar 19 de ani, mijlocașul englez a dat 5 goluri și 2 assist-uri în cele 44 meciuri jucate în toate competițiile, englezul a primit un upgrade uimitor, +29 rating OVR precum și upgrade de la 2 la 4 stele atât Weak Foot, cât și Skill Moves.

Obiective

Ca deobicei, cei de la EA Sports ne-au pregătit ceva special, următorul obiectiv reprezintă completarea a diferitor SBC de un număr anumit de ori în schimbul a câteva carduri speciale.

 • PRIME BRONZE UPGRADE SBC 1 COMPLETION – Recompensă: Un pachet cu 2 carduri 81+.
 • PRIME SILVER UPGRADE SBC 1 COMPLETION – Recompensă: 1250 XP.
 • GOLD UPGRADE SBC 1 COMPLETION – Recompensă: Un pachet cu 2 carduri 81+.
 • PREMIUM PL UPGRADE SBC 1 COMPLETION – Recompensă: Un pachet cu 8 carduri din Premier League.
 • PRIME BRONZE UPGRADE SBC 10 COMPLETIONS – Recompensă: 1250 XP.
 • PRIME SILVER UPGRADE 10 COMPLETIONS – Recompensă: Un pachet cu 2 carduri 83+.
 • GOLD UPGRADE SBC 10 COMPLETIONS – Recompensă: Un pachet cu 2 carduri 83+.
 • PREMIUM PL UPGRADE SBC 10 COMPLETIONS – Recompensă: Un pachet cu 11 carduri din Premier League.
 • PRIME BRONZE UPGRADE SBC 20 COMPLETIONS – Recompensă: Un pachet Jumbo Premium Silver Players Pack.
 • PRIME SILVER UPGRADE 20 COMPLETIONS – Recompensă: Un pachet Jumbo Premium Gold Players Pack.
 • GOLD UPGRADE SBC 20 COMPLETIONS – Recompensă: Un pachet cu 2 carduri 83+.
 • PREMIUM PL UPGRADE SBC 20 COMPLETIONS – Recompensă: Cardul Heroes Okocha.

Recompensa finală pentru completarea a tuturor obiectivelor prezentate mai sus sunt cardurile:

Kaoru Mitoma – japonezul de la Brighton a marcat 10 goluri și a acordat 7 assist-uri în cele 36 partide jucate în toate competițiile, acesta a primit un upgrade de la 3 la 4 stele Weak Foot.
João Palhinha – mijlocașul portughez a marcat doar 4 goluri în 37 de meciuri, dar a avut un rol important în echipa celor de la Fulham în acest sezon.

Tahith Chong – mijlocașul olandez a marcat 4 goluri și a dat 5 pase decisive în 41 meciuri jucate, astfel el a primit un card TOTS Moments.

Pentru completarea acestui card avem nevoie să îndeplinim următoarele cerințe:

 • MIDFIELD LEADER – Marchează 7 goluri cu un mijlocaș în modul de joc Squad Battles la nivelul minim Semi-Pro (sau Rivals/FUT Champions).
  Recompensă: Un pachet Gold Pack.
 • SUPERB VISION– Acordă 3 assist-uri prin “Through Ball” cu jucători care au minim 80 la PAS. în modul de joc Squad Battles la nivelul minim Semi-Pro (sau Rivals/FUT Champions).
  Recompensă: Un pachet Premium Gold Pack.
 • ORANJE – Marchează și assistă cu un jucător olandez în 3 meciuri separate în modul de joc Squad Battles la nivelul minim Semi-Pro (sau Rivals/FUT Champions).
  Recompensă: Un pachet Premium Mixed Players Pack.
 • WINNING FEELING – Câștigă 6 meciuri în modul de joc Squad Battles la nivelul minim Semi-Pro (sau Rivals/FUT Champions) cu minim 3 jucători din Olanda în echipa de start.
  Recompensă: Un pachet Small Prime Gold Pack.

Ollie Watkins – atacantul englez a marcat 15 goluri și 6 assist-uri în 37 meciuri, acesta a primit un upgrade de la 3 la 4 stele Skill Moves și upgrade de la 4 la 5 stele Weak Foot.

Pentru completarea acestui card avem nevoie să îndeplinim următoarele cerințe:

 • GOAL THREAT – Marchează 7 goluri cu un jucător din Premier League în modul de joc Squad Battles la nivelul minim Semi-Pro (sau Rivals/FUT Champions).
  Recompensă: Un pachet Gold Pack și 1250 XP.
 • 2 IN 1 – Marchează și assistă cu un atacant care are minim 80 SHO. în 3 meciuri separate în modul de joc Squad Battles la nivelul minim Semi-Pro (sau Rivals/FUT Champions).
  Recompensă: Un pachet Premium Gold Pack.
 • PERFECT PASSING – Assistă 6 goluri cu un jucător englez în modul de joc Squad Battles la nivelul minim Semi-Pro (sau Rivals/FUT Champions).
  Recompensă: Un pachet Premium Mixed Players Pack.
 • RANGED STRIKE – Marchează 3 goluri din afara careului în modul de joc Squad Battles la nivelul minim Semi-Pro (sau Rivals/FUT Champions).
  Recompensă: Un pachet Small Prime Gold Players Pack.
 • PREMIER LEAGUE SUCCESS – Câștigă 8 meciuri în modul de joc Squad Battles la nivelul minim Semi-Pro (sau Rivals/FUT Champions) cu minim 3 jucători din Premier League în echipa de start.
  Recompensă: Un pachet Prime Mixed Players Pack.

autor: Bogdan G.

SimRacing International

Sim Racing: România cucerește titlul balcanic

Prima campanie balcanică a reunit reprezentativele din Grecia, Turcia și România, iar echipajul Rapid eSports format din Victor Nicolae și Dragoș Simion a câștigat...
CS2International CS2National CS2

iM vs S1mple! Paris Major Legends Stage Preview

GamerLegion au reușit surpriza primei faze a Majorului de la Paris și, contrar așteptărilor analiștilor din scena internațională, s-au calificat în Legends Stage după...