Ajunși în ultimele trei săptămâni din sezonul regulat din LCK, T1 sunt marii favoriți la câștigarea titlului. Cea mai prestigioasă și cunoscută organizație din League of Legends poate să ajungă la impresionantul număr de 11 trofee LCK, dintr-un total de 23.

T1 domină, din nou, LCK

După ce anul trecut au fost la o singură hartă distanță de a caștiga Worlds 2022, speculațiile despre jucătorii de la T1 au început să curgă, însă aceștia au anunțat că nu vor face nici măcar o modificare în line-up, pastrând fiecare jucător. Îndreptându-ne spre finalul split-ului, această decizie pare să fie una înțeleaptă, deoarece T1 sunt cea mai dominantă echipă din LCK din aproape orice aspect.

Aceștia au în acest moment 11 victorii și o singură înfrângere, având o serie de 7 victorii consecutive, fiind și singura echipă deja calificată în play-off. Faker alături de coechipierii săi au pierdut doar 7 mape dintr-un total de 30.

Multe dintre victoriile acestora au fost foarte dominante, echipele adverse având puține șanse de a spera la victorie. Singurul pas greșit făcut de T1 a fost împotriva celor de la HLE, una dintre principalele rivale ale T1, unde au pierdut cu scorul de 2-1, stricându-și șansele la un split perfect.

Unul dintre cele mai interesante aspecte din acest an ale celor de la T1 este Keria support-ul, care a jucat în poziția sa foarte mulți campioni neobișnuiți. Kalista, Varus sau Twitch sunt doar câțiva dintre campionii neobișnuiți jucați de Keria în pro play, care a născut un nou “meta” pentru jucătorii de support.

Principalii adeversari ai celor de la T1 sunt Gen.G(9 victorii, 3 înfrângeri), Dplus Kia(8 victorii și 4 înfrângeri) și Hanwha Life(8 victorii și 4 înfrângeri), însă cu doar 6 meciuri pentru fiecare echipă rămase de jucat și forma excepțională pe care o arată T1, este greu de crezut că cineva o poate opri din a cuceri pentru a 11-a oară titlul de campion al LCK.

Următorul meci a celor de la T1 o să fie împotriva echipei clasate pe locul 8, Kwangdong Freecs, la ora 10:00 în 1 martie. Pe Faker și coechipierii îi puteți urmări pe canalul de Twitch al LCK.

CS2National CS2

NEXUS, LOCUL 2 ÎN A1 GAMING LEAGUE

Echipa românească reușește încă o prezență pe podium într-un concurs internațional, după ce acum aproximativ o săptămână a obținut primul loc în European Pro...
International LOLLeague of Legends

G2 Esports este campioana split-ului de iarnă din LEC

După finala dominantă care s-a desfășurat duminică seară, G2 Esports a reușit să-și revendice cel de-al zecelea trofeu din campionatul european. Câștigul a fost...