După o pauză de o săptămână de la terminarea primei etape, campionatul european revine în această seară cu etapa mult așteptată de serii best of 3. Excel Esports a fost eliminată încă o dată din competiția pentru group stage, iar cea de-a doua echipă care nu a reușit să avanseze în campionat a fost Team Heretics.

Cum arată grupele pentru următoarea etapă?

În cadrul campionatului european au rămas cele mai puternice 8 echipe, iar în urma extragerilor care au avut loc pe data de 28 martie, acestea au fost împărțite în două grupe astfel: Grupa A: Astralis, Team Vitality, Fnatic, MAD Lions; Grupa B: Team BDS, G2 Esports, SK Gaming, KOI. Echipele de pe primele două poziții au avut ocazia să își aleagă adversarii, iar Astralis a ales să joace împotriva echipei Fnatic, în timp ce BDS a decis că cea mai bună alegere ar fi SK Gaming.

Seriile de best of 3 din această seară vor începe de la ora 19:00 (ora României) cu MAD Lions și Team Vitality și se vor termina cu seria dintre Fnatic și Astralis. Mâine se vor desfășura seriile grupei B: SK Gaming vs Team BDS și KOI vs G2 Esports.

Echipele se luptă pentru ultimul loc la MSI

Competiția devine tot mai acerbă, fiind în joc ultimul loc disponibil pentru echipele europene la Mid Season Invitational care se va desfășura în luna mai. Prima echipă calificată a fost G2 Esports, câștigând split-ul de iarnă și asigurându-și un loc în etapa de play-ins.

Echipa care va lua locul întâi în Spring Split va ajunge direct în group stage, iar în cazul în care G2 Esports câștigă și acest split, echipa care se va califica va fi cea care va deține cele mai multe puncte la finalul acestui sezon LEC. În ceea ce privește celelalte regiuni care vor lua parte, singurele echipe care s-au calificat până în acest moment sunt T1 și Cloud9.

Mid Season Invitational începe pe data de 2 mai, iar biletele sunt disponibile pe site-ul celor de la Axs.

autor: Diana E.

International LOLLeague of Legends

T1 pierd finala LCK, C9 – câștigătorii LCS

Ajunși la finalul split-urilor din jurul lumii, am început să aflăm primii câștigători. Aceștia urmează să participe la turneul internațional MSI, care o să...