Jucătorul român pare că își găsește o nouă casa după mai mult de două luni marcate de incertitudine, urmând să îi reprezinte pe cei de la OG Esports pe parcursul IEM Dallas 2023 care urmează să se desfășoare la sfârșitul acestei luni.

Parcursul lui regali spre OG

Pentru cei care au pierdut firul, vă reamintim că regali a fost pus pe lista de transferuri de către Copenhagen Flames la începutul lunii martie, într-un moment total neașteptat pentru orice fan, întrucât AWPerul trecea printr-o perioadă excelentă. În schimbul lui, organizația daneză l-a adus pe Farlig.

În urma desființării totale a organizației pe 1 mai, jucătorul nostru a rămas automat și liber de contract, anunțând că este în căutare de oferte. Este clar că era inevitabilă apariția uneia, pe măsură ce multe nume mari au fost eliminate prematur de la Majorul de anul acesta și deja încep reconstrucțiile pentru debutul noului joc: Counter Strike 2.

Șansă uriașă de afirmare

Jucând la OG, o organizație foarte respectată în scenă și într-un turneu IEM urmărit de sute de mii de oameni, pentru regali apare o oportunitate foarte mare de a își arăta valoarea individuală, iar în cazul în care după parcursul din America nu se definitivează transferul, acesta ar putea trage semnale și către alte organizații care sunt în căutarea unui AWP cu potențial.

IEM Dallas, unul dintre ultimele turnee Tier 1 de CS:GO (sursa: HLTV)

Vorbim, deci, după încheierea turneului final de la Paris, de încă un eveniment de mare interes pentru fanii români, care până în acest moment părea doar o mică scânteie printre ultimele lăsate de Counter:Strike Global Offensive, acesta urmând a deveni istorie peste doar câteva luni.

Așteptări de la Dallas

Formatul turneului este similar cu cel de la ESL Pro League, însă ceva mai restrâns ca număr de echipe (16). În afară de câteva excepții, toate taberele participante se încadrează la Tier1, cu nume importante precum FaZe, Heroic, ENCE, Furia, G2 și Cloud9, unele dintre ele cautând revanșa față de fani pentru performanțele slabe de la Paris.

Se vor forma două grupe a câte 8 echipe, iar în fiecare grupă se va juca un bracket de tip Double Elimination. Altfel spus, pentru a ajunge pe scena din Dallas, regali nu trebuie să piardă două meciuri în etapa grupelor.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi consultate în permanență pe pagina de pe HLTV dedicată turneului. Ne așteptăm ca grupele să fie extrase undeva în timpul săptămânii următoare, după încheierea Majorului.

Degster - out?

Regali îl va înlocui pe degster, „omologul” său rus, însă deocamdată nu se știe daca această schimbare va fi definitivă sau doar din motive de indisponibilitate ale fostului semifinalist de Major. Îi ținem pumnii lui regali și vom urmări cu interes evoluția OG la turneul din Statele Unite!

autor: Alexandru Bănescu