Începutul de sezon pro vine cu multe schimbări, atât la nivelul jocului cât și la nivelul echipelor care vor concura în competițiile oficiale organizate de EA Sports în acest sezon.

Un lucru rămâne neschimbat totuși, al cincelea jucător al lumii în sezonul trecut, Răzvan Puiu este pregătit să-și depășească performanța obținută în campania precedentă și începe sezonul în forță alături de noua sa structură, HyperSpirit (n.r. fosta echipă Zeal22) și Montpellier HSC Esports.

Un start promițător

Românul care și-a adjudecat locul 5 la mondialele din sezonul trecut are un început perfect de sezon alături de echipa sa. Longevitatea parteneriatului dintre acesta și antrenorul său, Andres Torres, arată semne promițătoare și în acest sezon.

Contul oficial de Instagram al celor de la EA Sports, dedicat în special conținutului ce ține de scena pro al noului lor joc, EA FC, i-a dedicat jucătorului român o postare în care sunt prezentate particularități despre stilul său de joc și performanțele sale pe parcursul carierei pro.

Răzvan Puiu a terminat calificările EA FC Pro Ladder pe locul 9 în regiunea Europa de Est, cu un ELO de 1398. 96 de meciuri a disputat jucătorul celor de la Montpellier, din cele 96 de partide jucate, Răzvan a obținut 63 de victorii și 33 de înfrângeri.

Cât despre coechipierii săi de la Montpellier HSC Esports, Damie s-a clasat pe locul 25 în Europa de Est, în timp ce Resaaf a obținut calificarea de pe locul 162 în Europa de Vest.

Primii cinci jucători calificați din Europa de Est:

Primul turneu regional al anului

Cât despre performanțele internaționalului român în cadrul primului turneu regional al acestui an, un turneu de tristă amintire despre care sperăm că jucătorii români vor uita cât de curând, Răzvan Puiu nu a reușit calificarea în ziua a doua a primului regional al anului. 3 victorii și 3 înfrângeri este recordul reușit de jucătorul celor de la Montpellier.

52 din toată lumea se vor califica în această lună la turneul global din luna noiembrie, iar alți 12 vor participa din postura de jucători invitați, invitații primite în urma rezultatelor din ultimele sezoane la nivel pro.

Cei 12 jucători invitați pentru turneul global din luna noiembrie:

Îi urăm mult succes lui Răzvan la noua sa echipă și în turneele de FC24 care vor veni!

autor: Cristian N.