CS:GO reprezintă jocul care poate crea spectacol la orice nivel valoric. Dacă de obicei ne concentrăm pe vârfurile scenei, astăzi ne aruncăm atenția către inițiativa RBLeague, aceea de a oferi oportunitatea jucătorilor novici să experimenteze un sistem competitiv în care să-și crească nivelul de joc și, de ce nu, să pună mâna pe o parte din prizepool-ul de 2.000 de Euro.

Cui se adresează competiția și cum te poți înscrie?

Primul sezon al Romanian Beginners League se adresează jucătorilor cu un level Faceit cuprins între 1 și 5. Pentru a preveni potențialele cazuri de smurf, organizatorii au impus ca reguli pentru înscriere ca jucătorii să nu aibă cont nou de Steam și, mai mult decât atât, să aibă deja un minimum de 50 de meciuri jucate pe Faceit.

Competiția se desfășoară în perioada februarie – noiembrie a anului curent și va conține 8 sesiuni de calificări pentru faza finală. Din fiecare qualifier se vor califica câte două echipe.

Înscrierile s-au deschis astăzi pe Faceit. Pentru comunicarea cu adminii, dar și pentru alte detalii organizatorice, jucătorii sunt invitați să se alăture canalului de discord al RBLeague.

"Obiectivul pe viitor este să oferim jucătorilor șansa de a juca LAN"

Obiectivele pe termen scurt ale organizatorilor competiției sunt clare: atât să ofere un mediu plăcut jucătorilor numeroși pe care speră să-i atragă, cât și să obțină susținerea necesară pentru a mări prizepool-ul.

Cu timpul, dacă aceste obiective vor fi îndeplinite cu brio, RBLeague caută să ofere comunității sale condiții cât mai apropiate de cele în care joacă profesioniștii.

Cum poți ajuta?

Chiar dacă nu faci parte din categoria jucătorilor cărora li se adresează competiția, poți ajuta inițiativa RBLeague fie donând Faceit Points care ulterior vor merge către premianți, fie alăturându-te echipei de organizare.

  • Aplică pentru a intra în stafful RBLeague: Formular

Nu putem decât să urăm succes atât organizatorilor, cât și celor care vor concura în primul sezon!