După ce s-a încheiat etapa de play-ins de la Mid Season Invitational, cele 8 echipe râmase în campionat au fost extrase pentru seriile care vor avea loc în Group Stage. Este de menționat faptul că toate echipele care au avansat în etapa grupelor aparțin regiunilor majore, astfel: LEC – G2 Esports, MAD Lions, LCK – T1, Gen. G, LPL – JDG Intel Esports Club, Bilibili Gaming, NA – Cloud 9 și Golden Guardians.

Cu ce echipe vor juca G2 Esports și MAD Lions?

În urma extragerii de duminică, ambele echipe din Europa au fost repartizate împotriva celei mai puternice regiuni, și anume LCK. Astfel, G2 va juca împotriva echipei Gen G. astăzi începând cu ora 15:00, iar MAD Lions va înfrunta T1 într-o serie de best of 5 mâine de la aceeași oră.

T1 este cea mai cunoscută și iubită echipă din League of Legends Champions Korea care a câștigat campionatul mondial de trei ori sub numele de SK Telecom T1 și a ajuns în cea mai strânsă și suprinzătoare finală de până acum, cea de anul trecut împotriva echipei DRX. Deși nu a câștigat campionatul, T1 a rămas în aceeași formație, fiind o echipă cu foarte mult potențial.

În ceea ce privește roster-ul organizației Gen.G, acesta unește atât playeri cu experiență, cât și noi talente care au ieșit foarte mult în evidență, și anume: Doran, Peanut, Chovy, Peyz și Delight. Gen. G a reușit să se impună în fața echipei T1 în finala LCK care s-a desfășurat la începutul lunii aprilie, reușind să câștige cu scorul de 3 victorii și o singură înfrângere.

Când se vor juca următoarele meciuri?

După ce vor avea loc cele două serii menționate anterior, va urma rândul echipelor reprezentative pentru LPL și NA să se dueleze în seriile de best of 5. Cloud 9 și Bilibili Gaming vor juca pe 11 mai, iar JDG Intel Esports Club și Golden Guardians pe 12 mai.

După aceea, începând cu ziua de vineri, 13 mai, vom putea urmări atât meciurile din winner bracket, cât și cele din lower bracket, iar prima serie va fi între câștigătorii din seria Gen. G vs G2 și  cei din seria MAD Lions vs T1.

Autor: Diana E.

Banner articol – Lol Esports

International LOLLeague of Legends

Final de Play-in Stage MSI

Prima parte a turneului Mid-Season Invitational, Play-in Stage, se îndreaptă spre final, după 4 zile de calificări, în urma cărora 3 echipe vor avansa...
SimRacing International

Sim Racing: România cucerește titlul balcanic

Prima campanie balcanică a reunit reprezentativele din Grecia, Turcia și România, iar echipajul Rapid eSports format din Victor Nicolae și Dragoș Simion a câștigat...