lauNX câștigă meciul de eliminare vs NiP!

Sprout 2-0 și vor juca mâine împotriva Team Spirit de la ora 23:00 din nou cu scopul de a nu fi eliminați de la Rio.

A doua zi de Legends Stage a fost ziua surprizelor, Na’Vi au pierdut vs Liquid, Vitality au pierdut vs MOUZ, dar cele mai importante surprize au fost, cu siguranță, eliminările cu 0-3 a fostei campioane, FaZe Clan, și a celor de la NiP.

Mâine vom afla încă 3 echipe care merg în playoffuri și 3 care părăsesc competiția.

Rezultatele rundei 3 și programul pentru runda 4:

(sursa: reddit.com/r/globaloffensive)
(sursa: hltv.org)

[01:45] Sprout înving NiP cu 2-0 și rămân în competiție!

La finalul a două hărți disputate (16-11 Vertigo și 16-14 Ancient), echipa lui lauNX reușește surpriza și elimină NiP, echipă care s-a calificat la Major fără să piardă în calificări și care a venit la Rio cu așteptări de a prinde playofful.

Chiar și cu o victorie imensă precum aceasta, Sprout încă au o misiune incredibil de dificilă pentru a se califica în Champions Stage, fiind nevoiți să câștige alte două meciuri Best of 3. Primul dintre acestea va fi mâine de la 23:00 împotriva Team Spirit.

Refrezh, in game leaderul Sprout, a avut un mesaj “special” de transmis celor care au prezis în cadrul Pick’em Challenge că echipa sa va ieși de la Major cu 0 victorii și 3 înfrângeri:

[00:15] Vis îndeplinit pentru fanii brazilieni! Furia sunt în Champions Stage, după 16 - 6 vs BIG! (2-0)

Furia termină Legends Stage cu un scor perfect de 3 victorii și 0 înfrângeri după ce își iau revanșa de la BIG pentru singura înfrângere suferită la Majorul de acasă, în prima zi a Challengers atunci cand au irosit 6 runde de meci pe Vertigo.

Au venit în meciul împotriva nemților cu motivația de a demonstra că respectiva înfrângere a fost o întâmplare și au avut curajul să aleagă chiar Vertigo drept hartă cu care să-i trimită pe aceștia în bracketul de 2-1.

Calificarea brazilienilor nu poate decât să însemne că playoffurile vor avea o atmosferă incendiară și sunt de neratat.

BIG vor avea mâine încă o șansă de a se califica într-un meci împotriva Fnatic sau Outsiders, în funcție de rezultatul din meciul Sprout – NiP.

[23:40] Ultima șansă pentru lauNX! Începe Sprout - NiP.

Map poolul ales de cele două echipe:

 1. Vertigo (NiP pick)
 2. Ancient (Sprout pick)
 3. Overpass

[23:10] Furia 16 - 9 BIG (1-0)

Brazilienii câștigă cu lejeritate pickul nemților și sunt la o hartă distanță de visul de a juca în fața a 20.000 de conaționali pe Jeunesse Arena.

[23:00] Umilință pentru FaZe! Ultimii campioni ai Majorului nu câștigă niciun meci la Rio!

FaZe Clan sunt eliminați cu 0 victorii și 3 înfrângeri de la Rio Major după ce pierd harta decisivă (Mirage) împotriva Bad News Eagles după două overtimeuri: 22-20.

O contraperformanță pe care nimeni nu ar fi putut s-o prezică, echipa lui Karrigan a riscat inutil într-un meci de eliminare să joace Vertigo, permanent banul lor, și au plătit pentru asta.

Pentru Bad News Eagles, performanța istorică este răsplătită cu încă o misiune extrem de grea: vor juca mâine în bracketul de 1-2 împotriva lui S1mple și Na’Vi.

https://www.youtube.com/watch?v=4j7JBSR8kak&ab_channel=CSGONERD

[22:30] FaZe irosesc 4 șanse de meci și harta decisivă intră în overtime! FaZe 15 - 15 BNE (1-1)

[22:00] Pe streamul A începe cel mai important meci pentru publicul din arenă, Furia vs BIG

Furia au șansa de a fi a doua echipă calificată în playoffurile de pe Jeunesse Arena. În fața lor stau BIG, o echipă surpriză pentru toată lumea în bracketul de 2-0.

Publicul promite să facă o atmosferă incendiară din nou și să-i poarte pe arT și compania către a treia victorie consecutivă din Legends Stage.

Map pool:

 1. Nuke (BIG pick)
 2. Vertigo (Furia pick)
 3. Inferno

[21:40] Cloud9 sunt prima echipă calificată în playoff! C9 16 - 9 Heroic (2-0)

A 10-a hartă la rând câștigată de Cloud9 la Rio, o performanță dominantă și versus Heroic.

Sunt greu de găsit argumente pentru care echipa din CIS să nu fie favoriți la câștigarea evenimentului în forma în care se află.

Pentru Heroic, ziua 3 va aduce o nouă șansă de calificare în bracketul 2-1 unde vor juca împotriva celor de la Liquid.

[21:20] FaZe egalează pe Nuke, 16 - 8 (1-1)

Unele dintre cele mai bune meciuri făcute de actualul roster al FaZe au fost sub presiunea eliminării. Nu se dezmint nici de această dată și egalează scorul după un Nuke confortabil.

Urmează Mirage pentru a decide partida.

[20:25] Cloud9 16 - 9 Heroic (1-0)

Mixul din CIS au fost, pentru multă vreme, cea mai bună echipă din lume pe Vertigo. Se pare că și în ultima vreme performanțele îi recomandă în acest sens.

Fac 1-0 la hărți fără prea mari probleme și vor juca pe Inferno încercând să câștige a 10-a hartă la rând de la acest Major și să se califice în Champions Stage.

[20:20] BNE 19 - 16 FaZe (1-0)

Riscul FaZe de a lăsa posibilitatea echipei din Kosovo să aleagă Vertigo este pedepsit. BNE aveau doar 28% winrate pe Vertigo înainte de această partidă, dar e de ajuns să preia conducerea meciului cu 1-0.

Urmează Nuke, iar FaZe sunt obligați să-și câștige map pickul pentru a trimite meciul pe harta decisivă.

(sursa: hltv.org)

[20:05] Spectacol în meciul FaZe - BNE, Twistzz își cară echipa în overtime după ce au fost conduși cu 15 - 13

[19:25] Pe streamul A va începe Heroic vs Cloud9

Map poolul ales de cele două echipe în meciul care va decide prima echipă calificată în playoffuri este:

 1. Vertigo (C9 pick)
 2. Inferno (Heroic pick)
 3. Ancient

[19:05] Outsiders 16 - 14 Team Spirit

În derbyul echipelor din CIS, Outsiders câștigă pe Dust2 un meci mai echilibrat decât ar fi părut la finalul jumătăți în care echipa lui Jame a luat 10 runde.

Outsiders sunt la un pas de Champions Stage, mergând în bracketul de 2-1, în timp ce Spirit, semifinaliști la ultimul Major, se văd foarte aproape de eliminare în 1-2.

https://www.youtube.com/watch?v=TPn13UgKJZk&ab_channel=Tucchi-CS%3AGOHIGHLIGHTS

[19:00] Surpriză enormă în map poolul FaZe vs BNE!

FaZe nu banează Vertigo, o hartă pe care au jucat-o o singură dată în ultimul an și jumătate, ci Ancient, iar BNE nu stau pe gânduri și aleg Vertigo ca primă hartă.

O decizie șocantă din partea lui Karrigan, mai ales într-un meci cu o asemenea miză.

 1. Vertigo (BNE pick)
 2. Nuke (FaZe pick)
 3. Mirage

[18:35] Fnatic 16 - 7 ENCE

Niciun fel de emoție pentru organizația care a câștigat 3 Majoruri. ENCE arată ca o echipă cu probleme de comunicare, dar și de aim.

FASHR (K-D 26-12) și mezii (K-D 22-11) au dominat meciul de pe Nuke și duc Fnatic în bracketul de 2-1.

Pe streamul B, urmează meciul de eliminare dintre FaZe și Bad News Eagles.

[17:45] Outsiders - Team Spirit (Dust2) și ENCE - Fnatic (Nuke). Ultimele două Bo1 ale zilei și Majorului

După încheierea acestor două partide, toate meciurile vor fi Bo3.

Fun fact: atât Dust2, cât și Nuke sunt jucate pentru prima dată în Legends Stage la Rio, toate cele 18 meciuri Bo1 de până acum au fost toate pe celelalte 5 hărți din map pool. Cea mai jucată? Mirage, de 6 ori.

[17:25] Surprizele continuă și pe streamul B. MOUZ 19 - 17 Vitality

Vitality au avut 2 șanse pe partea de CT (!!) de a închide harta la 15-13, ba chiar au și început overtimeul cu 2 runde câștigate. De la 17-15, totuși, MOUZ a arătat ca echipa care a avut 3 victorii și nicio înfrângere în Challengers Stage și l-au închis pe ZywOo perfect.

Vitality se alătură unui bracket de 1-2 cel puțin interesant, dar în care nu se vor mai putea întâlni cu Na’Vi sau cu FaZe (dacă vor învinge mai întâi pe BNE), deoarece au jucat deja în acest stagiu împotriva lor.

MOUZ merg în 2-1 și vor avea două șanse de calificare în Champions Stage.

[17:20] Șoc pe Ancient! Na'Vi pierd iarăși cu 14 - 16 după un avantaj considerabil

După ce ieri au fost întorși de Cloud9 de la 13-7 pe Mirage, astăzi S1mple și echipa pierd Ancient în fața Team Liquid după ce au condus cu 12-3 la pauză.

Așa cum ne-a obișnuit, cea mai nouă hartă din map pool este și una dintre cele mai CT sided, iar acest fapt a fost confirmat din plin și de acest meci. Din 30 de runde jucate, 25 au fost câștigate de echipa care era counter.

Na’Vi pică în bracketul de 1-2 care se anunță de coșmar cu Vitality și alte posibile echipe puternice precum FaZe sau NiP, în timp ce Liquid sunt la un Bo3 distanță de playoffuri.

[17:10] Overtime pe streamul B! Vitality 15 - 15 MOUZ

[16:00] Începem în forță cu S1mple vs Liquid (Ancient) și ZywOo vs MOUZ (Mirage)

Na’Vi se confruntă cu o situație în care nu s-au aflat cu acest roster, aceea de a fi în bracketul de 1-1. La Majorurile anterioare, atât la Stockholm, cât și în Antwerp, echipa lui S1mple a trecut de Legends Stage cu 3 victorii și nicio înfrângere.

Misiunea lor de astăzi nu este deloc ușoară, înfruntă un Liquid care a fost în urcare atât ca formă, cât și în clasamentul mondial de când l-au adăugat pe Yekindar în echipă.

De un meci complicat are parte și Vitality care, după o primă zi în care au avut de jucat împotriva ultimelor două campioane, Na’Vi și FaZe, dispută runda 3 versus MOUZ, o altă echipă care a trecut, asemenea lor, prin Challengers Stage.

(sursa: HLTV)
CS2International CS2National CS2

Prima zi de Legends Stage

lauNX își face debutul la Major, S1mple vs ZywOo, FaZe vs Cloud9, comentăm live cele mai importante momente ale primei zile de Legends Stage...
CS2International CS2National CS2

Ziua 3 a Legends Stage

lauNX luptă din nou pentru rămânerea la Major împotriva Team Spirit, Na'Vi și Vitality înfruntă posibilitatea eliminării, iar alte 3 echipe se vor alătura...