După înfrângerea din prima zi a grupelor IEM Katowice 2024, Na’Vi sunt nevoiți să câștige 3 partide consecutive pentru a-și atinge obiectivul de a se califica în Playoff. Primul pas în acest sens a fost făcut astăzi de iM și echipa prin victoria cu 2-1 împotriva Apeks.

Și volt a simțit gustul victoriei. În primul meci din faza grupelor, GamerLegion au învins rapid Monte cu 2-0 (13-8/13-5).

Na'Vi, victorie cu emoții vs Apeks

Chiar dacă au început primul meci din lower bracket din poziția clară de favoriți, iM și echipa nu au avut o partidă ușoară împotriva echipei de pe locul 12 mondial.

Chiar dacă Na’Vi au reușit să câștige la limită harta aleasă de Apeks, 13-11 pe Ancient, și urmau să atace victoria cu 2-0 pe Anubis, o hartă pe care adversarii aveau o rată de câștig de sub 50% în ultimele 3 luni, meciul a avut nevoie de hartă decisivă.

După 11-13 în favoarea Apeks pe harta 2, Na’Vi n-au mai lăsat Mirage să meargă până-n ultima rundă. 13-8 și visul de a ajunge în Playoff rămâne în viață.

Rezumatul meciului:

volt, pas important către Playoff

GamerLegion au început parcursul de la IEM Katowice din faza de Play-In și, după 2 victorii fără emoții, și-au câștigat locul în top 16.

La debutul în faza grupelor, volt & co. au înfruntat Monte, echipa de pe locul 9 HLTV, dar în același timp una dintre echipele de top care n-au avut parte de acțiune în 2024, fiind calificați direct la RMR și în grupele Katowice.

Victoria lejeră cu 2-0 a GamerLegion poate fi atribuită atât formei bune pe care au arătat-o în ultimele săptămâni, dar și lipsei de “meciuri în picioare” a celor de la Monte.

Oricum ar fi, dacă GL continuă să joace așa, nu putem decât să-i vedem ca pe o echipă care ar trebui să ajungă cu siguranță la Majorul din Copenhaga.

Rezumatul partidei:

Ce urmează pentru iM și volt?

Luni, GamerLegion vor încerca să-și asigure un loc în Top 6 luni începând de la ora 17:30 împotriva Mouz, în timp ce Na’Vi vor trebui să din nou să evite eliminarea împotriva pierzătorilor meciului dintre FaZe și Eternal Fire de la ora 20:30.

Meciurile pot fi urmărite pe paginile oficiale ale ESL de Twitch și Youtube, dar și comentate în limba română de către Jaxi și Werty.

autor: Vlad Nagîț

CS2International CS2National CS2

iM și volt, eliminați de la IEM Katowice

Niciun român nu a ajuns vreodată în Playofful competiției de Tier 1 din Polonia și nici anul 2024 nu modifică statistica. Na'Vi și GamerLegion...