Fiind pauză competițională, 1xBet au decis să organizeze ediția de vară a 1xBet GOAT League 2023. La startul acestui turneu se află 8 echipe, fiecare fiind condusă de către un streamer. Pimp l-a ales pe iM să fie unul dintre cei 4 coechipieri ai săi.

Care sunt echipele participante?

Fiecare echipă trebuie să conțină: un streamer, doi jucători pro, o jucătoare pro și un caster/analist/coach. Cele 8 echipe participante și componența lor:

  • Team Pimp: Pimp (analist, streamer), iM (GamerLegion), NBK- (Team Falcons), t4tty (9Pandas Fearless), SPUNJ (caster)
  • Team AdreN: AdreN (Streamer, fost câștigător de Major), Patsi (Spirit), lattykk (Aurora), hally (coach Spirit) și tory (Nigma Galaxy)
  • Team GeT_RiGhT: GeT_RiGhT (Streamer, fost câștigător de Major), vilga (Nigma Galaxy), acoR (GamerLegion), KennyS (Team Falcons), JustHarry (caster)
  • Team Lobanjica: Lobanjica (Streamer), Krimbo (BIG), Aunkere (jucător în FPL, free agent actualmente), kassad (coach și analist), Victoria (9Pandas Fearless)
  • Team NadeKing: NadeKing (streamer, content creator), ASTRA (NIP Impact), HenryG (caster), Lucky (ex-HEET), Lekr0 (Unluko5)
  • Team Nikolarn: Nikolarn (streamer), starix (coach), Zana (BIG Equipa), Thomas (Into the Breach), smooya (free agent)
  • Team Olofmeister: Olofmeister (FaZe, benched), Ksu (9Pandas Fearless), oskar (SINNERS), shox (Streamer, fost câștigător de Major), LETN1 (coach TYLOO)
  • Team TrilluXe: TrilluXe (Streamer), misutaaa (Team Falcons), BERRY (coach Sprout), twenty3 (Nigma Galaxy), KaiR0N (mix-ul PORTUGAL)
(sursa: 1xBet twitter)

Despre formatul competiției

După cum am menționat și în introducere, 1xBet GOAT League 2023 se află la a doua ediție, prima ediție fiind câștigată de către Team Lobanjica.

De asemenea, în cadrul acesteia a participat și ANa, aceasta fiind parte din Team OhnePixel care a terminat pe locul 3.

A doua ediție este îmbunătățită, având un număr mai mare de echipe, un prizepool mai mare (250.000 de dolari) și un format nou. Astfel, cele 8 echipe participante sunt împărțite in 2 grupe de câte 4 echipe.

Echipele de pe primul loc din fiecare grupă se vor califica direct în semifinale, în timp ce echipele de pe locurile 2 și 3 se vor duela între ele în sferturi pentru un loc în semifinale. Meciurile din grupe sunt de tip BO1, iar cele din playoff vor fi de tip BO3.

Un lucru inedit introdus în acest turneu este acela că hărțile jucate sunt în oglindă, astfel fiind mai greu pentru jucători și echilibrând balanța meciurilor.

Clasamentul după primele două zile de meciuri (sursa: liquipedia.net)

Parcursul lui iM

Mihai este jucător al echipei Team Pimp în această competiție.

Aceasta se află în grupa A alături de Team Lobanjica, Team Olofmeister și Team Nikolarn.

După 2 meciuri jucate, Mihai & co. au o victorie și o înfrângere. În prima zi au pierdut cu scorul de 12 – 16 contra Team Nikolarn.

Astăzi, Team Pimp a reușit prima victorie, cu scorul de 16 – 14, revenind de la un deficit de 6 runde (7 – 13).

Mâine de la orele 15:00 vor juca împotriva Team Lobanjica. Cel mai probabil, dacă vor câștiga meciul, se vor califica direct în semifinale, câștigând grupa.

Puteți viziona acest meci live pe canalul de Youtube al lui iM din Point of View-ul său:

Îi urăm good luck, dar mai ales have fun lui Mihai în turneu și vom reveni cu rezultatele sale!

autor: Octavian Manda