Regali și iM vor lupta pentru un loc în Blast.tv Paris Major 2023: European RMRs. Echipele acestora, Copenhagen Flames și GamerLegion, au primit invite direct în Closed Qualifier datorită pozițiilor avansate în clasamentul Valve Regional. CPH vor juca în Closed Qualifier A, în timp ce GL în Closed Qualifier B.

Formatul Closed Qualifier-ului

Fiecare grupă are 16 echipe, 9 dintre acestea calificându-se pentru RMR. Grupele vor fi de tip Swiss, unde fiecare echipă va avea nevoie de 3 victorii pentru a se califica, iar cele care ajung la 3 înfrângeri vor fi eliminate.

Meciurile vor fi de tip BO1, iar cele eliminare sau calificare vor de tip BO3. Primele 8 echipe din fiecare grupă se vor califica la RMR, în timp ce cele 3 echipe de pe locurile 9, 10 și 11 vor juca Tiebrakers pentru a afla ultima calificată.

(sursa: liquipedia.net)

Copenhagen Flames – va reuși regali calificarea la primul său RMR?

Regali&co. se află în Closed Qualifier-ul A alături de nume mari din scenă, precum G2 sau Astralis. Copenhagen Flames își vor începe parcursul împotriva turcilor de la Eternal Fire.

Meciul va avea loc astăzi de la orele 18:00. CPH pleacă cu prima șansă, fiind echipa mai bună din punct de vedere al clasamentului, dar și luând în considerare statisticile meciurilor jucate în ultimele 3 luni. Duelul dintre regali și XANTARES este cel mai așteptat în acest meci, cei doi fiind star-urile echipelor la care joacă.

(sursa: hltv.org)

GamerLegion – un al treilea RMR consecutiv?

GamerLegion sunt o echipă cu experiență din punct de vedere al calificărior pentru Major. În 2022 aceștia au jucat ambele turnee de tip RMR, reușind calificarea în cel pentru Major-ul de la Rio. Astfel, Mihai și echipa sa doresc o nouă calificare în RMR și ulterior pentru Major-ul ce va avea loc în luna Mai, în Paris.

Astfel, GamerLegion se află în Closed Qualifier-ul B, alături de echipe de Tier 1 (OG), dar majoritatea sunt de Tier2 (Falcons, forZe, Aurora, etc.). În primul meci GL vor avea parte de un adversar facil prin polonezii de la Anonymo, care au reușit calificarea în urma ultimului Open Qualifier.

Mihai este jucătorul cu cel mai bun rating în ultimele 3 luni pentru echipa sa, dar mwlky, rifler-ul Anonymo are un rating mai mare decât compatriotul nostru. Meciul dintre cele două echipe va avea loc astăzi de la orele 20:00.

(sursa: hltv.org)

Le urăm multă baftă ambelor echipe și să le vedem pe ambele în faza următoare!

autor: Octavian Manda

CS2National CS2

Nexus, locul 1 în divizia 2 EPL

Echipa din România încheie cu succes încă o campanie, de data aceasta în European Pro League, unde reușesc să termine divizia 2 pe prima...