Gucci Gaming Academy, din care fac parte Ciocardău și adeX, s-a calificat de curând în playoff-ul competiției A1 Gaming League Season 7 cu premii de $16,200, care urmează să înceapă pe 11 noiembrie.

Sprout Academy și Nexus au participat recent la United21 Season 7, ambele echipe fiind eliminate în playoff. Tot la această competiție a jucat și noua echipă NAVI Junior, care îl are în componență pe tânărul jucător român fNl, aceasta nereușind calificarea în playoff.

GUCCI GAMING ÎN A1 GAMING LEAGUE SEASON 7

Proiectul Gucci Gaming Academy a luat naștere în urma unei colaborări dintre Gucci și FACEIT și își propune să susțină în cât mai multe moduri dezvoltarea noilor talente. Echipa lui adeX și Ciocardău s-a calificat în playoff-ul A1 Gaming League Season 7, competiție ce oferă premii de $16,200 și cuprinde 20 de echipe.

Pentru calificarea în playoff a avut loc o grupă Swiss, sistem în care echipele cu scoruri egale joacă între ele, până ce strâng fie 3 victorii, pentru calificare, fie 3 înfrângeri, pentru eliminare. Toate meciurile au fost de tip BO3.

Gucci Gaming Academy a început cu o înfrângere 0-2 împotriva echipei bulgare 500, care în vară se clasa constant pe locurile #30-40 mondial. A urmat o victorie 2-0 cu Entropiq, din care fac parte nume cunoscute precum tiziaN și Marix. Gucci Academy a continuat cu o victorie 2-0 împotriva echipei poloneze Permitta Esports și a reușit calificarea după o victoria 2-1 cu ARCRED, clasată pe #51 mondial.

Playoff-ul va începe pe 11 noiembrie, unde celor 8 echipe calificate din grupă li se vor alătura încă 4 echipe invitate.

NEXUS, SPROUT AC ȘI NAVI JUNIOR ÎN UNITED21 SEASON 7

Nexus, Sprout Academy și NAVI Junior au participat la United21 Season 7, competiție ce oferă premii totale de $5,000. Competiția dispune de 16 echipe împărțite în 4 grupe, din fiecare grupă trecând în playoff primele 2 echipe.

Pentru Nexus și Sprout Academy meciurile din grupă nu au prezentat mari probleme, cele 2 echipe calificându-se în playoff cu 2-0, în urma victoriilor cu Los Alpacas și NAVI Junior pentru Nexus, respectiv HAVU și Lazer pentru echipa lui fNk.

fNl, tânărul jucător de 18 ani care a avut un scurt succes cu allStars în vară, reușind să obțină locul 2 la United21 Season 4, și care a participat la prima competiție LAN CS2 din România sub trickst3rs, acum ocupă loc la academia marii organizații ucrainiene NAVI.

Echipa lui fNl, formată doar acum 3 săptămâni, a început competiția cu o victorie impresionantă împotriva Anonymo, aflată pe locul #45 mondial, dar, din păcate, nu a reușit calificarea în playoff, pierzând cu Nexus și Los Alpacas.

Evoluția din playoff a celor de la Nexus și Sprout Academy nu a fost una foarte longevivă. Echipa condusă de fNk a pierdut inițial cu 2-0 împotriva Wildcard Gaming, ca mai apoi să fie eliminată de către Permitta Esports în lower bracket, într-o înfrângere 2-0.

Nexus a căzut și ea în lower bracket după o înfrângere 2-0 cu Sashi Esport, trecând în sferturile acestei părți de bracket datorită unui forfeit win cu HAVU și fiind eliminați de către Anonymo cu 2-1.

Felicitări echipelor și mult succes lui adeX și Ciocardău în playoff-ul A1 Gaming League Season 7!

Autor: Vlad Matei