Internaționalul român a anunțat că nu va mai face parte din echipa celor de la Enterprise.

Enterprise se vor spre îndrepta un lineup integral cehoslovac

Una dintre noutățile complet neașteptate de zilele acestea este anunțul lui Blytz că s-a despărțit de organizația slovacă.

Informația a fost făcută public pe twitter de pagina oficială a echipei. Acesta nu este singurul afectat de hotărâre, pe lângă el fiind incluși pe lista de transferuri și h4rn, dar și coach-ul SandeN, așa cum scriu cei de la Enterprise.

O mutare imprevizibilă

Majoritatea fanilor au avut reacții care au dat de înțeles șocul pe care decizia l-a provocat.

Echipa trecea printr-o perioadă foarte bună, recent au câștigat un LAN și s-au plasat și pe un loc doi în altă competiție, pierzând foarte strâns finala într-o competiție de 50 000$. La finalul verii se aflau pe locul 39 în clasamentul mondial HLTV.

Care sunt cauzele posibile schimbării?

Nu au fost publicate explicații ulterioare, dar putem să presupunem că jucătorii au considerat că nu pot obține mai mult din cauza barierei lingvistice. Poate că nivelul comunicării în engleză nu a fost suficient și de aici a apărut neîncrederea în potențialul acestui roster.

Rezultatele recente ale Enterprise (sursa: hltv.org)

Blytz, în căutarea unei noi echipe

Odată cu mesajul în care își anunța terminarea contractului, Blytz a afirmat că e deschis la negocieri cu orice echipă în căutare de performanță.

Forma lui individuală a fost, fără doar și poate, una bună pe tot parcursul călătoriei, așa că probabil este doar o chestiune de timp până când i se va ivi o oportunitate.

Va fi Blytz recrutat de o organizație cu aspirații superioare? Să ne așteptăm la un nou reprezentant în top 30 HLTV pentru România după iM, lauNX și Regali?

autor: Alexandru B.

International LOLLeague of Legends

Schimbare în formatul competițional pentru LEC

Cea mai importantă schimbare în LEC (League of Legends European Championship) aduce un nou format competițional, mult așteptat de către fanii europeni....