Campionatul mondial de League of Legends revine mâine dimineață cu Swiss Stage. Prin intermediul acestei etape, cele mai bune 16 echipe din lume se luptă pentru un loc în Knockout Stage, unde vor ajunge doar 8 echipe.

Care este programul meciurilor?

Swiss Stage va începe de la ora 08:00 cu meciul dintre T1 și TL, fiind urmat de C9 vs MAD, GEN.G vs GAM, BDS vs JDG, G2 vs DK, WBG vs NRG, LNG vs FNC și BLG vs KT. Prima parte a acestei etape se va desfășura prin meciuri best of 1, în timp ce pentru calificare, echipele vor trebui să joace serii de best of 3.

Este de menționat faptul că acest stage va avea loc până duminică, 29 octombrie și va face ca toate echipele cu același număr de victorii și înfrângeri să se joace una împotriva celeilalte până când vor ajunge fie la trei victorii, fie la trei înfrângeri.

Meciuri dificile pentru LEC

Europa a reușit și în acest an să își asigure 4 spot-uri în cadrul campionatului mondial, BDS calificându-se pentru prima dată la Worlds, câștigând seria de best of 5 împotriva Golden Guardians care s-a desfășurat pe 9 octombrie. De altfel, BDS s-a afirmat și în cadrul etapei de play ins, câștigând detașat versus echipe precum CTBC Flying Oyster, DetonatioN FocusMe, dar și PSG Talon, reușind să ajungă în Swiss Stage.

Cu toate acestea, G2, Fnatic și BDS vor avea parte de meciuri dificile încă de la începutul etapei, fiind repartizați împotriva unor echipe puternice precum JDG (câștigătoarea de la MSI de anul acesta), Damwon Kia și LNG. MAD Lions se bucură de cel mai ușor matchup dintre echipele europene.

Difuzarea meciurilor

Meciurile vor putea fi urmărite live pe lolesports.com de mâine, începând cu ora 08:00, dar și pe YouTube pe canalul oficial LolEsports.

Autor: Diana E.

Sursă banner – LolEsports

International LOLLeague of Legends

Worlds 2023 – Legendele de mâine

Suntem deja la startul Worlds 2023, început pe 10 Octombrie și lumea din jurul meu vorbește tot mai puțin de cel mai important eveniment...