Cosmin “Khantos” Florin este adc-ul organizației Entropiq, care joacă în Hitpoint Masters 2023, liga din Cehia. Acesta a reușit să aibă un sezon foarte bun alături de echipa sa, obținând calificarea pentru EM Masters, după ce a reușit să câștige Hitpoint Masters.

EM Masters, este turneul care reunește toate regiunile într-o bătălie pentru campioana Europei. Acest turneu este foarte important pentru jucătorii din toată Europa, deoarece au ocazia să se facă cunoscuți pe scena internațională.

Khantos alături de Entropiq au fost extrași în grupa D a turneului, alături de Partizan Esports, Verdant și RA’AD. Primul meci au pierdut împotriva celor de la Partizan, urmând să câștige contra celor de la RA’AD.

Din păcate pentru românul nostru, echipa sa a pierdut următoarele patru meciuri, terminând pe ultimul loc din grupă. Totuși, calificarea cât și participarea aduc un plus important de experiență pentru jucătorul român și sperăm că split-ul viitor se va întoarce mai puternic.

Whiteinn se întoarce înapoi în Spania

După ce anul trecut Whiteinn a reușit un sezon perfect, reușind să câștige EU Masters cu organizația spaniolă, Team Heretics, acesta s-a transferat în Franța la Karmine Corp, cea mai iubită echipă din regiune.

Din păcate pentru jucătorul nostru, KC nu au reușit să aibă rezultate decente, terminând sezonul regulat pe locul 9 și ratând playoff-urile. Conform blix_gg, Whiteinn a ajuns la un acord verbal cu organizația spaniolă Giants, care a terminat sezonul trecut pe locul 7 în SL. Whiteinn urmează să fie support-ul adc-ului Attila, care are o vastă experiență în LEC. Îi urăm multă baftă în următorul sezon lui Whiteinn.

EA FCEA FC Casual

FUT Birthday 14 – Partea a doua

Pentru prima dată modul de joc Ultimate Team a fost introdus pe 19 martie, în ediția FIFA 09 ca un DLC contra cost la...