Zilele trecute FACEIT a dat startul unei întreceri între clanurile creatorilor de conținut din Europa. A fost pusă la bătaie o sumă de 1 milion de dolari în total, la care liderii de clan pot adăuga premii speciale.

Cum poți câștiga 100$ doar jucându-te pe FACEIT?

În cadrul evenimentului s-au alăturat si doi youtuberi din țara noastră: Jaxi și Werty, care au deschis deja porțile competiției. Premiul se acordă intern pentru primele 20 de locuri, cei care au jucat cel puțin un meci vor intra automat într-o tombolă cu 4 cuțite (ingame skins) în valoare de 100$.

Premiile interne variază. Clasamentul va avea ca principiu de diferențiere numărul de meciuri jucate si winrate-ul (procentul de meciuri câștigate).

Topul clanurilor participante (sursa: Faceit)

1 milion de dolari și un loc pe scena Dreamhack pentru clanurile fruntașe

Mai departe, la finalul concursului, comunitățile cu cele mai bune rezultate vor fi alese să participe pe scena principală la Dreamhack, concurând pentru 1 milion de dolari. Toate costurile vor fi suportate de FACEIT, jucătorii trebuie doar să facă ceea ce îi definește.

Echipa noastră vă îndeamnă să vă jucați atât cât puteți, cu măsură, și de plăcere. Veți avea șansa să câștigați atât o sumă considerabilă, cât și să duceți România pe o scenă mare internațională.

Mai multe informații: https://clash.faceit.com/

 

autor: Alexandru B.